Louis Vuitton​ Art of Living bútorkollekció
Louis Vuitton

3+1 extravagáns darab a Louis Vuitton bútorkollekciójából

Szerencsés véletlen vagy szándékos időzítés, hogy a Louis Vuitton épp a rekordhosszúságú otthoni tartózkodásunkra időzítette a home kollekció debütálását? Ezt nem fogjuk megtudni, az viszont biztos, hogy a darabjaik szokatlanok, látványosak és bicskanyitogatóan kortársak. Ezek közül mutatunk most 3+1 extrém példát.


Gyémántforma

Louis Vuitton\u200b Art of Living b\u00fatorkollekci\u00f3

Louis Vuitton

A Marcel Wanders által tervezett, Diamond névre keresztelt karosszék és kanapé meglepő, ám innovatív konstrukciók. Alapjuk kőrisfából készült, borításuk pedig piros vagy fehér színű puha bőr – állítólag nemcsak jól néznek ki, kényelemben is hozzák a maximumot.

Virágzó

Louis Vuitton\u200b Art of Living b\u00fatorkollekci\u00f3

Louis Vuitton

Mint egy szürreális, mégis szépséges trópusi virág – ilyen a Bulbo nevű fészekfotel, melyet a Campana Brothers álmodott meg a Louis Vuitton felkérésére. A kívül bőr, belül puha anyaggal borított „szirmok” szinte átölelik azt, aki a lehuppan erre a dizájnos ülőalkalmatosságra.

Tengervilág

Louis Vuitton\u200b Art of Living b\u00fatorkollekci\u00f3

Louis Vuitton

Az olasz Atelier Biagetti egy művész-dizájner duót takar, akik a Louis Vuittonnal közös együttműködésük keretében alkotott Anemona asztalhoz az Adriai-tengerből gyűjtöttek inspirációt. Az üveglap alatt hullámokat idéző, szoborszerű lábazat áll. 12-en is elférnek körülötte.

Luxuscsocsó

\u200bLouis Vuitton\u200b csocs\u00f3

Louis Vuitton

Az otthon nemcsak az evés, alvás, készülődés, házimunka és egyébb „unalmasabb” tevékenységek színtere, hanem a szórakozásé is. Ezzel a csocsóval például remek meccseket rendezhetünk családtagjaink és barátaink számára. Bőrborítás, kézzel festett bábuk, LV-monogram – minden négyzetcentimétere az exkluzivitást hirdeti.

A figyelmetekbe ajánljuk