5 dolog, amit tudnod kell Liz Taylor szépségápolási szokásairól

5 dolog, amit tudnod kell Liz Taylor szépségápolási szokásairól

Elizabeth Taylor természetes szépségéhez a smink és a kozmetikumok iránti igazi szeretet párosult. A gyönyörű színésznő rutinja tele volt olyan termékekkel és technikákkal, amelyek úttörőnek bizonyultak.


A szemceruza

Tagadhatatlan, de éteri szépségének meghatározó része volt a szeme, így természetesen azt próbálta hangsúlyozni. A szemceruza Taylor kötelező kelléke volt, és a Clinique bizonyult a kedvenc márkájának.

Volt egy szemceruza, amit mindig használt, és ez egy Clinique szemceruza volt"

– mondta Francesca Tolot sminkes, aki egykor a színésznővel dolgozott együtt. Sőt, azt is elárulta, hogy nem a klasszikus fekete opciót használta, hanem egy építhető szürke árnyalattal dolgozott.

Szájfény

Imádta a szájfényt! Sosem érdekelte, hogy az adott időszakban trend vagy sem. Mindig egy csillogó szájfénnyel koronázta meg a sminkjét, és a Chanel volt az egyik kedvenc márkája, ha a szájról volt szó.

Drogéria

Elizabeth Taylor szerette a drogériás márkákat. Hírhedt ékszeres ízlésével ellentétben, különösen kedvelte a megfizethető árú bőrápolási márkát. Idővel prémiumabb márkákat is bevezetett rutinjába, mint a La Prairie, de továbbra is odaadóan használta a drogériás kenceficéket.

Élvezte a sminkelést

A smink szerelmese, a folyamatot éppúgy imádta, mint a végeredményt. A gálák előtt állítólag órákig dolgozott az arcán, és gondos precizitással lépkedett vonásról vonásra. Egykori személyi asszisztense, Tim Mendelson elárulta, hogy Taylor akár fél órát is eltöltött az ajkaival, mielőtt másfél órát szentelt volna a szemsminkjének, „csak mert élvezte".

Sminkelés után fürdés

A szokásos készülődés sorrendjét felforgatva Liz Taylor a sminkje elkészülte után fürdött meg, hogy csillogó és harmatos legyen az arcbőre. Ma már szerencsére egy egyszerű highlighter is ugyanezt a hatást nyújtja.


IDE kattintva elolvashatod Diana hercegné szépségápolási rutinjait!

IDE kattintva elolvashatod Marilyn Monroe szépségápolási rutinjait!

IDE kattintva elolvashatod Audrey Hepburn szépségápolási rutinjait!

A figyelmetekbe ajánljuk