fehér színű tesla model x egy bemutatón felnyitott ajtókkal.

Két másodperc alatt fut fel százra és 840 kilométert megtesz egy töltéssel: a Tesla leleplezte legújabb S és X modelljeit.


Bár külsőre nem sok minden változott a kocsikon, a belterük teljesen megújult és fejlettebb hajtást kaptak: a Plaid és Plaid Plusnak köszönhetően a Model S két, illetve annál kevesebb másodperc alatt fut 100-ra, valamint egy töltésű hatótáva 630 illetve 840 kilométer. Előbbi cirka 33 és félmillió forintba, míg utóbbi közel 40 millió forintba kerül. Míg a Plaid 1020, a Plaid Plus 1100 lóerőt kölcsönöz az autónak.

A Model X szintén megkapta az új, három motoros Plaid-hajtást. Ennek köszönhetően 2 és fél másodperc alatt van 100-on, illetve egy töltéssel nagyjából 550 kilométert tud megtenni.

Külsőleg talán a Model S változott egy kicsit: az orra agresszívabb kialakítást kapott, valamint a krómozott alkatrészei ezentúl matt feketében is kérhetők.

Az igazi meglepetés a megjelenésben a kocsikon belül ér minket: a letisztultabb formákon túl az új járműveket még több képernyővel szerelték fel, illetve az eddigi álló kijelzőt felváltotta a Tesla 3-as modelljéből már ismert, fektetett képernyő.

Még több képernyővel szerelték fel a legújabb modelleket.

Tesla

Az új kormány a Roadster prototípusából érkezett, és a sofőr előtti, kisebb kijelző is megmaradt - ahogyan a műszerfal teljes szélességében végighúzódó légbeömlő is.

Az új dizájnban a hátul ülők sem maradtak kijelző nélkül: ők egy 8 colos képernyőt, tablet-szerű képernyőt kaptak.

via Pénzcentrum.hu

A figyelmetekbe ajánljuk