fal legoból

Lazulj el otthon LEGO-val készült relaxációs zenére!


Ezekben a vészterhes időkben sok embernek jól jöhet némi nyugtató zene, hogy egy kis időre elengedje a minket körülvevő világ jelenlegi őrületét, ami a globális járványt illeti. Szerencsénkre ilyen esetben számtalan ilyent találunk a különböző zenés streamingszolgáltatón. Most meglepő módon a LEGO is kiadta a saját relaxációs playlistjét tele olyan számokkal, amik építőkockával készültek, ha esetleg nem lett volna elég bizarr eddig 2021.

De ha belemegyünk a részletekbe, nem lesz az egész kevésbé furább. A cég ugyanis közel 10 ezer különböző építőkockát vizsgált meg, hogy melyiknek van a legnyugtatóbb hangja. Hét darab félórás kompozíciót találunk a cég White Noise lejátszási listájában, összesen 210 percen vagyis 4 órán keresztül lazulhatunk LEGO-zajokkal.

De ha az egymáshoz dobált, ejtett, dörzsölt és csúsztatott LEGO playlist nem válik be, a kampány részeként a cégtől nyugtató virágcsokrot és bonsai-t is vehetünk a játékgyártótól. Mindez egy kutatásnak köszönhető, amit a cég rendelt. Annak alapján az emberek 73%-a keres új módszereket a megnyugváshoz.

(Forrás: Consequence Of Sound)


A figyelmetekbe ajánljuk