LEGO

Mugliként is kaphatsz levelet a Roxforttól a LEGO-nak köszönhetően

A Harry Potter-filmek debütálásának 20. évfordulója alkalmából a LEGO bemutatott egy 3 010 darabos kollekciót, amely a szeretett varázslóvilág ikonikus pillanatait mutatja be.


A mugli születésű Harry Potter-rajongók végre megkaphatják a Roxfort felvételi levelét a LEGO legújabb kollekciójában, amely az ikonikus varázslóvilágot idézi meg. A J.K. Rowling bestseller könyvei alapján készült Harry Potter 2001-ben debütált a mozikban, és igazi popkulturális jelenséggé vált. Az óriási siker pedig elindította Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint karrierjét. A következő évtizedben a filmes franchise Rowling sorozatának mind a hét regényét feldolgozta, és 2011-ben a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részével ért véget.

A nyolc film több mint 7 milliárd dolláros bevételt hozott, emellett számos spinoffot, rajongói regénykötetet, valamint menő gyűjtőcikkeket hozott létre. Az évek során egyre több Harry Potter-árucikk jelent meg, hogy kielégítse a rajongók érdeklődését: a ruháktól és kiegészítőktől kezdve az akciófigurákon át a gyermekjátékokig. A Harry Potter-őrület még az utolsó film megjelenése után sem csillapodott.

Hiszen a Harry Potter 20. évfordulójának alkalmából a LEGO bemutatta legújabb, a rajongott varázslóvilágon alapuló kollekcióját: Harry Potter Hogwarts Icons Collectors' Edition nevű, 3 010 darabos készletét. Ahogy a Brick Fanatics részletezte, a lenyűgöző kollekcióban minden megtalálható, amit egy rajongó szeretne a gyűjteményében tudni. Ott van az aranycikesz, egy csokibéka, Tom Riddle naplója, Harry szemüvege és pálcája. Az építhető készlet csúcspontja Hedvig, a bagoly, aki egy Roxfort felvételi levelet visz magával, amelyet a gyűjtő nevével lehet személyre szabni.

(Screenrant)

A figyelmetekbe ajánljuk