Lana Del Rey

Július végén érkezik a világhírű énekesnő első verseskötete hangoskönyv formában, ősszel pedig keményfedeles könyvként és bakelitlemezként is beszerezhető lesz.


Az énekesnő tavaly decemberben bejelentette, hogy első verseskötetén dolgozik. Most a címét és a megjelenése dátumát is elárulta Instagramon. A Violet Bent Backwards Over the Grass címen érkező kiadvány először hangoskönyvként érkezik július 28-án, ezt követően keményfedeles és ebook verzióban is elérhetővé válik szeptember 28-án, október 2-ától pedig CD-n és bakeliten is beszerezhető lesz.

A zenei aláfestést a hangoskönyvhöz Lana Del Rey előző Norman Fucking Rockwell című lemezének producere és a Bleachers zenekar frontembere, Jack Antonoff szerezte. A versgyűjtemény bevételei különböző őshonos amerikaiakat érintő problémákra fókuszáló segélyszervezetekhez kerülnek.

Aki esetleg új zenére vágyik versek helyett Lana Del Rey-től, annak sem kell aggódnia, szeptember 5-én ugyanis érkezik egy új albuma is Chemtrails Over the Country Club címmel.

A figyelmetekbe ajánljuk