Kylian Mbappé

Kylian Mbappé

Biztossá vált: Mbappé a Real Madridba tart

Eddig csak alaptalan pletykának tűnt, aztán a klub lépett és rögtön minden egyértelművé vált. Komoly sztárkeringő veheti kezdetét vele.


Már régóta keringenek pletykák, hogy Kylian Mbappét leigazolja a Real Madrid, de a koronavírus-járvány és a liga új fizetési keret szabályozása eléggé valószerűtlenné tették a transzfert. Hisz a Real először megszabadult a magas fizetése miatt Ramostól, majd eladta Varanét, szóval úgy tűnt, hogy nagyon nem állnak jól pénzügyileg. A legjobb esélyük jövő nyár, ha a francia sztár nem hosszabbítja meg addig 9 hónap múlva lejáró szerződését.

A PSG eddig állította, hogy meg fog születni a megállapodás, ugyanakkor eddig még nem született és a hírek szerint Mbappé legalább négyszer visszautasította már az ajánlatukat. Itt tartott a történet, amikor a Real váratlanul tett most egy 160 milliós ajánlatot Mbappéért, amit a PSG visszautasított, de hajlandó megemelni. Ha ehhez hozzátesszük a támadó gyerekkori fotóit, rögtön egyértelművé válik, hogy ha nem most, akkor jövőre biztosan oda tart a sztár.

Ez egyébként komoly játékoskeringőt idézhet elő. Például a PSG megpróbálhatja megszerezni Cristiano Ronaldot, akinek az eladásától nem zárkózik el jelenleg a Juventus, az olasz csapat pedig biztosan pótolni szeretné valakivel a portugál csatárt.


A figyelmetekbe ajánljuk