Megnyugodhatunk! Az Apple-fülhallgatók túlélik a kutyatámadásokat

Megnyugodhatunk! Az Apple-fülhallgatók túlélik a kutyatámadásokat

Jimmy-t, a bájos golden retrievert sürgősen meg kellett műteni, miután megette gazdája Apple-fülhallgatóját. Az események pedig rendkívüli fordulatot vettek: a beavatkozás után ugyanis kiderült, hogy az igencsak drága fülhallgató ennek ellenére is tökéletesen működik.


A kis kedvenc szerencséjére Rachel, a gazdája szinte azonnal észrevette a csibészséget, és rögvest a legközelebbi állatorvosi rendelőbe sietett vele, ahol végül komplikációk nélkül kiműtötték a kütyüt Jimmy-ből.

A történet legnagyobb meglepetése pedig az volt, hogy az AirPods tokja teljesen sértetlenül került elő a kutya gyomrából, a fülhallgató még mindig benne volt, valamint a töltésjelző lámpa is világított. Órákkal később Rachel tett egy próbát, hogy vajon tényleg minden teljesen sértetlen. Az eszközt rátette töltőre és működött, mintha mi sem történt volna.

Susana Jauregui, a Vets Now klinika állatorvosa szerint a gazda gyors cselekvésének köszönhető, hogy még aznap este sikerült megröntgenezni Jimmy-t, kinek leletét még egy laikus is könnyedén értelmezni tudja, feketén-fehéren kivehető az Apple-termék a bendőjében.

Ám a muris helyzet könnyen tragikussá is válhatott volna. Ugyanis a fülhallgatóban és annak tokjában található akkumulátorsav rendkívül mérgező, ezért nagyon veszélyes a kutyákra nézve. Jimmy-nek szerencséje volt.

(Mirror)

A figyelmetekbe ajánljuk