Vilmos herceg.
Getty Images

A testbeszéd-szakértő szerint Vilmos furcsán viselkedik

Katalin és Vilmos a londoni BAFTA-díjátadón jelentek meg, ahol a hercegné az új, kisgyermekeket támogató kampányát promotálta.


Katalin régóta elhivatott a nehéz sorsú kisgyermekek támogatása ügyében, és most egy új, az előbb említett témához kapcsolódó kampányt jelentett be Shaping Us címmel. A múlt hétvégén egy nyílt levelet tett közzé, amelyben bemutatta a programot, és amelyben ezt írja:

Ezen a héten örömmel jelentem be, hogy a The Royal Foundation Centre for Early Childhood egy új, nagyszabású figyelemfelkeltő kampányt indít, amely rávilágít arra, hogy életünk első öt éve milyen kritikus jelentőséggel bír a felnőtté válásunk alakításában.

A BAFTA tehát elsősorban Katalinról szólt, de egy testbeszéd-szakértő, Darren Stanton azt is megjegyezte, hogy Vilmoshoz képest hercegné mennyire átveszi a vezetést a nyilvános szereplések során.

Ez is érdekelhet: 5 eset, amikor Vilmos herceg súlyosan megszegte a királyi protokollt

Néhány figyelemre méltó fotón Vilmos a kezét Katalin hátán tartotta, miközben sétáltak. Bár Vilmos valóban komoly önbizalmat fejlesztett ki és vett át az évek során, mégsem olyan magabiztos, mint Katalin. Néha-néha észrevettem, hogy szinte szüksége van egy kis lökésre, ami lehet egy apró gesztus vagy jelzés a felesége felé. Vilmos emellett hajlamos sötét színeket viselni, hogy megpróbáljon beleolvadni a környezetébe, míg Katalin általában világosabb színeket választ. Ez azt mutatja, hogy ő ki akar tűnni és elérhető akar lenni az alanyai számára, míg Vilmos szívesen hátrébb húzódik

– mondta Stanton.

A szakértő szerint a királyi házastársak az esemény alatt is megmutatták, mennyire szinkronban vannak egymással.

A pár magabiztosnak mondható, és időnként apró gesztusokat tesznek egy-egy pillantás vagy érintés formájában. Ez csak egy módja annak, hogy bizonyos időszakokban újra kapcsolatba lépjenek egymással, valamint mindenki mással is. Minden pár, akik régóta együtt vannak, rendelkeznek ezzel a pillantással, ami szinte telepatikus. Vilmos és Katalin gyakran használják ezt, hogy megnyugtassák és ellenőrizzék egymást

– folytatta Stanton.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk