Katalin és Vilmos az esküvőjükön
Fotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

A királyi családban mindenki arra bíztatta a párt, hogy kössenek házassági szerződést

Kiderült: ezért nem kötött házassági szerződést Katalin és Vilmos

Annak ellenére, hogy immár tizenhárom év telt el Katalin és Vilmos esküvője óta, a mai napig derülnek ki titkok a nagy napról. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a hercegné több esetben is szembement a királyi protokollal, például azzal, hogy saját maga készítette a sminkjét, mielőtt kimondta volna a boldogító igent. A Marie Claire pedig most annak járt utána, hogy hogy álltak a szerelmesek a házassági szerződés kérdéséhez.


A walesi herceg és a felesége története tényleg olyan, mint egy tündérmese: a szerelmesek az egyetemen ismerték meg egymást, azonnal egymásba szerettek, aztán pedig az egész világ szeme láttára kimondták egymásnak a boldogító igent. Csakhogy jól tudjuk, hogy a királyi család életében a legfontosabb dolgok a színfalak mögött zajlanak.

Épp ezért gondolhatják sokan azt, hogy Katalint nemcsak Vilmos személyisége, de a pénztárcája is vonzotta. Nos, bennfentesek szerint, ha ez így lett volna, kötöttek volna házassági szerződést, de

a hírek szerint a hercegi pár tagjai semmilyen papírt nem írtak alá akkor, amikor összeházasodtak.

Ez is érdekelhet! Nem látták a baleset óta: váratlanul jelent meg egy rendezvényen Anna hercegnő

Patrick Jephson, Diana hercegné egykori személyi titkára szerint azonban magának a szerződésnek az ötlete felmerült az esküvő előtt.

Katalinnak tudnia kellett, hogy ebben az esetben nemcsak egy családba házasodik be, hanem egy üzletbe is. Ha az én lányomról lett volna szó, javasoltam volna neki, hogy írjanak szerződést

– idézi a férfit a Marie Claire.

Vilmos \u00e9s Katalin s\u00e9t\u00e1l

Vilmos jól tudta, hogy ők mások, mint Károly és Diana

Fotó: Getty Images

Sokak szerint viszont Vilmosnak egyetlen egyszer sem fordult meg a fejében a dolog, mégpedig azért, mert jól tudta: ő és Katalin nem úgy végzi majd, ahogy Károly és Diana.

Ezt is olvasd el! Meghan Markle békülni akar: elásná a csatabárdot Katalinnal

A hírek szerint ugyanis Károly és Diana sem kötött házassági szerződést, amit a későbbi király azonban nagyon megbánt. Papír nélkül ugyanis Károlynak szinte minden vagyonát, egészen pontosan 17,5 millió fontot kellett kifizetnie a hercegnének a válás után. A portál emlékeztet, hogy a brit királyi családban a 20. században több szakítás is történt, de egyiket se biztosították előre semmiféle szerződéssel -- épp ezért volt meglepő Katalin és Vilmos döntése is.

A figyelmetekbe ajánljuk