Katalin hercegné és Meghan Markle Wimbledonban
Fotó: Getty Images

Meghan Markle békülni akar: elásná a csatabárdot Katalinnal

Immár négy év telt el azóta, hogy Harry és Meghan elhagyták Angliát és Amerikában kezdtek új életet. Az elmúlt időszakban a fiatal herceg és a felesége sokszor tettek olyan kijelentéseket, amikkel megbántották, sőt egyenesen bemocskolták a királyi család hírnevét. Bennfentesek szerint azonban Meghan Markle mindezt megbánta és szeretné helyrehozni a kapcsolatát Katalinnal és Vilmossal.



A Marie Claire számol be arról a hírről, hogy hamarosan új fejezet kezdődhet a brit királyi család életében. Az elmúlt években rengeteg dolog történt a família életében, amik közül az egyik leglátványosabb egyértelműen az volt, amikor Harry hátat fordított a szeretteinek és a feleségével együtt Amerikába költözött.

Vilmos öccse és Meghan ezután valóságos hadjáratba kezdett, hogy lejárassa a királyi családot: interjúkban, könyvekben, podcast beszélgetésekben igyekeztek befeketíteni az angol uralkodóházat.

Ajánljuk figyelmedbe! Megható kapcsolat van Sarolta hercegnő és Lilibet hercegnő között

Vilmos \u00e9s katalin

Katalin a hírek szerint nem fogadta jól Meghan közeledését

Getty Images

A legújabb hírek szerint azonban Meghan most szeretné elásni a csatabárdot és mindent meg is tesz azért, hogy közelebb kerüljön Vilmoshoz és Katalinhoz.

Ki akar békülni Katalinnal, nem szeretné, hogy a továbbiakban is rossz legyen a köztük lévő viszony. Meghan barátai szerint már megbánta, ahogy bánt velük és szeretné helyrehozni az eddig helyrehozhatatlannak tűnő családi kapcsolatokat

– idéz a portál egy bennfentest.

A források szerint Meghan elsősorban azért is próbál közeledni Katalinhoz, mert a hercegné orvosi diagnózisa, vagyis az, hogy rákkal küzd, őt magát is rendkívüli módon megijesztette.

Ez is érdekelhet! Lajos herceg örökölheti András herceg jelenlegi titulusát

Szerette volna tudatni vele, hogy bármire is van szüksége, rá mindenben számíthat. Csakhogy most épp Katalin az, aki nem fogadja szívesen Meghan gesztusait. A reakcióját a legjobb esetben is maximum udvariasnak nevezhetjük

- magyarázta a királyi családot jól ismerő bennfentes.

A figyelmetekbe ajánljuk