Vilmos
Getty Images

Vilmos szerint Diána hercegné elszomorodna, ha látná a mostani állapotokat

Vilmos herceg szerint néhai édesanyja, Diána hercegné nagyon csalódott lenne, ha látná, hogy milyen kevés előrelépés történt a hajléktalanok sorsát érintő kérdésekben a halála óta eltelt években.


A Comic Relief szerdán egy rövid klipet tett közzé a YouTube-on a királyi család új videójából.

A teaserben Vilmos herceg meglátogatja a Comic Relief által támogatott Groundswell nevű jótékonysági szervezet Listen Up! nevű projektjének egyik rendezvényét.

Ez is érdekelhet: Katalin és Vilmos összecsaptak – végül a hercegné győzedelmeskedett

A beszélgetés során a trónörökös ezt mondta:

Édesanyám már egészen fiatalon megismertetett a hajléktalanság ügyével, és én nagyon örülök ennek. Azt hiszem, csalódott lenne, hogy még mindig nem vagyunk előrébb a hajléktalanság kezelésében és megelőzésében, mint amikor ő érdeklődött iránta és részt vett benne.

Diána hercegné egész életében lelkes szószólója volt ennek a kérdésnek, még Vilmost és testvérét, Harry herceget is elvitte különböző otthonokba, hogy lássák mit élnek át a nehéz helyzetben lévő emberek.

A klipben a walesi herceg azt mondta, hogy azért volt ott, hogy „tanuljon", és meghallgassa két ember, Nawshin és Miles történetét, akiknek személyesen segített a Groundswell.

Azért vagyok itt, hogy egy kicsit többet tudjak meg mindkettőtöktől, hogy többet halljak a hajléktalansággal kapcsolatos tapasztalataitokról

– mondta Vilmos.

Forrás: Vanity Fair

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk