valentino

Pierpaolo Piccioli új kollekcióját mutatta be ilyen különleges körülmények között, nem mindennapi bemutató kerekedett belőle.


Pierpaolo Piccioli tervező új kollekcióját Rómában mutatta be a Valentino, a neves divatház pedig igencsak megadta a módját. Szokás szerint hírességekben gazdag esemény volt, például Kate Hudson és Anne Hathaway is a nézők soraiban volt, de a híres arcokon túl azonban a város divatiskoláinak 120 diákja is ott volt. Piccioli azért döntött úgy, hogy őket hívja meg, mert emlékezett a nyilvános Donna Sotto Le Stelle divatbemutatókra, amelyeket tinédzserkorában a lépcsőn tartottak, és ő is szerette volna a saját rendezvényét elérhetővé tenni a gyerekek új generációja számára.

Piccioli a bemutatót a kezdetnek nevezte el, mivel a legelső Valentino üzlet egy kőhajításnyira a Piazza di Spagnától nyitotta meg kapuit, és az így létrejött kollekció egy utazás a ház hatalmas archívumában, amelyet az ő egyedülálló tehetsége és a részletek iránti érzéke teleportált 2022-be. A tervező a színekkel kapcsolatos veleszületett mesteri képességeit demonstrálva a halványszürke lépcsőfokokat kaleidoszkópszerűvé változtatta, ahogy a modellek óvatosan lefelé haladtak rajtuk - Labrinth érzelmes élőzenéjére.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk