Dwayne „The Rock" Johnson
Getty Images

Újabb Disney-meséből készül élőszereplős verzió – már a főszereplő is megvan

Nemrégiben jelentették be, hogy a Vaiana (Moana) című animációs filmből élőszereplős mozi készül.


Dwayne „The Rock" Johnson két lányát hívta segítségül, hogy egy videóban jelentse be a készülő projektet, amely még a fejlesztés korai szakaszában van.

Miközben egy hawaii tengerparton állva osztotta meg a rajongókkal a tudnivalókat, a két lány a lábai előtt játszott a homokban.

Ez is érdekelhet: Megérték a pénzüket? Ezek a színészek keresték a legtöbb pénzt Hollywoodban

Aloha mindenkinek a gyönyörű Hawaiiról. Itt vagyunk Oahu szigetén, ahol felnőttem. Mint tudjátok, Hawai'i nagyon sokat jelent a családomnak és nekem, és ohánánkat (hagyományainkat – a szerk.) ezek a hihetetlen szigetek formálták. A csendes-óceáni szigetek és kultúrájuk egy nagyon különleges történetet ihletett, amit mindannyian nagyon jól ismernek, és ez a történet, dobpergést kérek...

A két kislány ekkor felkiáltott: Moana!

Így van! Annyira izgatottak és boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük, hogy készül a Moana élőszereplős újragondolása

– mondta Johnson.

A színész egy érdekes tényt is elárult Vaianában játszott karakterének ihletőjéről, a félisten Mauiról.

Amit talán sokan nem tudtok, a Disney Animation zseniális csapatával, a partnereimmel, nagyon sok hasonlóságot találtunk Maui manájában és néhai nagyapám, a legendás főnök, Peter Maivia személyében

– magyarázta Johnson.

Az NPR szerint The Rock producerként és főszereplőként is részt vesz a készülő filmben, míg Auli'i Cravalho (aki Moana hangját szolgáltatta az animációs filmben) executive producerként csatlakozik a projekthez.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk