Részlet a Star Warsból.
Disney

Bajban a Disney? Kulcsfontosságú emberek hagyták ott a szupertitkos Star Wars-filmet

A legújabb Star Wars-mozi alkotóinak komoly nehézségekkel kell szembenézniük, ugyanis nemrégiben két kulcsfontosságú író hagyta ott a projektet.


Damon Lindelof és Justin Britt-Gibson írók elhagyták a szupertitkos új Star Wars-film fedélzetét. Az Above the Line szerint Lindelof és Britt-Gibson még februárban adták le a forgatókönyvük vázlatát, néhány nappal később azonban ismeretlen okokból kiszálltak a projektből.

A mozi forgatása a tervek szerint jövő februárban kezdődik, és a Disney háza táján 2025. december 19-i megjelenési dátummal számolnak. Azt azonban senki nem tudja, hogy miről is fog szólni a mozi.

Ez is érdekelhet: Egy George Lucas-viccről nevezték el Obi-Wan Kenobi szülőbolygóját

Azoknak, akik követik a céggel kapcsolatos újdonságokat, a hír nem lehet túl meglepő, ugyanis a Disney kis túlzással sportot űz abból, hogy menet közben elveszíti a Star Wars-projektek kulcsfontosságú alkotóit.

Phil Lordot és Christopher Millert lényegében kirúgták a Han Solo-moziból, emellett eredetileg Colin Trevorrow lett volna a rendezője a Skywalker korának, de végül ő is menet közben került ki a képből.

Egy nemrégiben készített interjú során Lindeloföt a mozi jelenlegi helyzetéről kérdezték, a válasza pedig igen sejtelmes volt.

Olyan okokból, amikbe ezen a napon nem tudok belemenni, csak annyit mondok, hogy a nehézségi fok rendkívül, rendkívül, rendkívül magas. Ha nem lehet nagyszerű, akkor nem is kellene léteznie (..)

– mondta az író.

Forrás: Slash Film

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk