Travis Scott

Travis Scott

Travis Scottot követelik rajongói a legnagyobb zenei fesztiválra

Eredetileg ő lett volna a Coachella egyik headlinere, de az Astroworld-tragédia után a fesztivál még ingyen se volt hajlandó színpadra engedi az előadót.


A Coachella a világ talán legnagyobb zenei fesztiválja, a headlinerek bejelentését pedig mindig nagy izgalom övezi. A 2020-as fesztiválra eredetileg a Rage Against The Machine-t, Frank Oceant és Travis Scottot jelentették be, de végül a járvány miatt lemondták az eseményt, akárcsak az azt követő évben. Idén a tervek szerint végül valóban lesz, a három fő fellépő pedig Kanye West, Harry Styles és Billie Eilish lesz, míg Frank Ocean kérte, hogy ő inkább a 2023-as fesztiválon léphessen fel az idei helyett.

Travis Scott a novemberi Astroworld-fesztiválon történt katasztrófa miatt került ki a lineupból, ahol 10 ember életét vesztette, sokan pedig súlyos sérüléseket szenvedtek a rossz szervezés miatt. Akkor egy petíció követelte rögtön az eltávolítását a fellépők közül, végül a Coachella eleget is tett a követeléseknek, gyakorlatilag kitiltva a sztárt a fesztiválról. Mi több, később kiderült, hogy még úgy se kértek belőle, hogy ingyen vállalta volna a fellépést, csak engedjék színpadra.

Most egy másik petíció azt követeli, hogy mégis csak kerüljön vissza a sztárfellépők közé az idei fesztiválon, vagy amennyiben az már nem lehetséges, legalább Kanye West szerepeltethesse a saját koncertjén. Travis Scott egy rajongója indította az aláírásgyűjtést, ami 48 óra alatt 60 ezer szignóig jutott, hamarosan pedig eléri 75 ezres célját. Úgy tűnik, rajongói továbbra is kitartanak mellette.

(Forrás: Billboard)


A figyelmetekbe ajánljuk