Olivia Munn

Olivia Munn

Újabb sorozattal bővül a The Walking Dead-univerzum

Olivia Munn is szerepelni fog a spinoffban, ami 6 epizódból fog állni.


Elindult a The Walking Dead 11. és egyben utolsó évadának újabb etapja, de a zombisorozat rajongói nem maradnak sokáig tartalom nélkül. Bár a The Walking Dead: World Beyond című spinoff 2 évad után véget is ért, a Fear The Walking Dead című előzményszériának berendelte az AMC a 8. évadát. De ezen felül is lesznek még további spinoffok, jelenleg ugyanis már szereplőket válogatnak a Tales of The Walking Dead című antológiához.

A széria 6 epizódból fog állni és mindegyik rész egy különálló sztorit mesél el, amit az köt össze, hogy mind a The Walking Dead univerzumában játszódnak. A csatorna be is jelentette Olivia Munnt az egyik epizód főszereplőjeként, akinek egyébként ez lesz az első mozgóképes szereplése szülésszabadsága után. Az AMC közleményében azt is ígérte, hogy néhány régi és ismerős arc is biztosan felbukkan majd, szóval számíthatunk már ismert karakterek újboli felbukkanására is.

Emellett pedig Daryl és Carol duójának is szánnak egy sorozatot, amiy 2023-ra ígértek, ugyanakkor vegyük figyelembe, hogy erről 2020 szeptemberében beszéltek még, azóta pedig a járvány számtalan csúszást okozott az amerikai mozgóképgyártás számára. De az biztos, hogy amíg elég ember leül megnézni valamit, aminek szerepel a címében az, hogy The Walking Dead, addig érkezni fognak a spinoffok és bővülni fog az univerzum újabb szériákkal.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk