norman reedus

Norman Reedus

Legendás erotikus film feldolgozásán munkálkodik a Walking Dead sztárja

Norman Reedus a maga korában kifejezetten polgárpukkasztó Russ Meyer munkásságához nyúl egy új sorozat kedvéért.


Russ Meyer a maga a 60-as évek egyik hírhedt exploitation rendezője volt, aki filmjeiben gyakran meztelen testeket mutatott akkor, amikor még nem nem igazán szabadott vagy illett. Ugyanakkor ami miatt nem merült feledésbe a neve, azok a filmjeinek sajátos stílusa, ami valódi szerzői rendezővé és amolyan underground legendává tették.

A legismertebb és legsikeresebb filmje a Gyorsabban cicamica, ölj, ölj!, ami három go-go táncosról szól, akik egy nap emberrablós-gyilkolós hajszába kezdenek. Az akkori autósfilmes lázat lovagolta meg szép lányokkal, akkoriban softcore-nak számító erotikával, szórakoztató bunyókkal és látványos autós akciójelenetekkel. Nem mellesleg Tarantino egyik kedvenc filmje, a Halálbiztos egyik fő inspirációja volt Meyer klasszikusa.

Tarantino mellett pedig a The Walking Dead sztárját, Norman Reedust is megtaláljuk, akinek a produkciós cége most sorozatot készít, erősebb fókusszal a női karakterekre. Mint a sajtóközleményben írja, anno Gyorsabban cicamica, ölj, ölj! pólóban ment iskolába, szóval elsősorban a rajongása hajtja a projektben, ami jó hír az eredeti rajongóinak. Aki pedig még nem látta az eredetit, bepótolhatja, több sima korlenyomatnál.

(Forrás: Brooklyn Vegan)


A figyelmetekbe ajánljuk