Évek óta nem született ilyen stílusos kampányvideója egy divatháznak sem.

Idén már januárban elérkezett a nyár köszönhetően Gaspar Noénak és az Yves Saint Laurent divatháznak. Az argentin rendező az YSL 2021-es nyári kampányához készítette a nyolcperces rövidfilmet, amelynek műfaját nehéz behatárolni. A horror és az eufória zseniális egyvelegét láthatjuk.

Még ebben a kis videóban sem maradhat el a hamisíthatatlan Noé-élmény: a vöröses fények, az erotikus hangulat, és a művészet. A film középpontjában pedig Charlotte Rampling angol színésznő áll, aki Saint Laurent elegáns ruhakölteményeiben bolyong a színház hipnotikus atmoszférájú falai közt.

Mindezt pedig megkoronázza Donna Summer I Feel Love című dala, ami tökéletes választás volt a fülledt hangulatú alkotáshoz, melynek producere Anthony Vaccarello a divatcég kreatívigazgatója volt.

Gaspar Noé nem most dolgozott először a párizsi luxusdivatházzal. A 2019-es szürreális élményt nyújtó Lux Aeterne volt az első közös munkájuk, amelyben olyan színésznőlegendák tűntek fel, mint Béatrice Dalle és Charlotte Gainsbourg.

Friss

A mexikói húsos palacsinta: a mennyei enchiladas

Az enchiladas egy kukorica-tortillába töltött húsos étel. Eredetileg a mexikói konyhából származik, és különböző hozzávalókkal töltik, többek között húsokkal, sajttal, babbal, burgonyával és zöldségekkel. Ezeket pedig chili alapú, illetve sajtszószokkal öntik nyakon. A jó hír, hogy ezt te is könnyedén elkészítheted a konyhádban!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tompos Kátyát választották a legjobb színésznőnek New Yorkban

Szajki Péter Most van most című filmjét összesen öt díjjal jutalmazták a New York Film Awards-on. A fődíj mellett a filmnek ítélték a legjobb romantikus komédia, a legjobb eredeti történet díjait, emellett Tompos Kátya kapta a legjobb női főszereplő díját, míg Lovas Rozi a legjobb női mellékszereplői díjat.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Párt keresve érkezett Japánba Tajvanról egy szélesszájú orrszarvú

Tajvanról költöztettek át Japánba egy nőstény déli szélesszájú orrszarvút, hogy párra leljen.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk