Évek óta nem született ilyen stílusos kampányvideója egy divatháznak sem.

Idén már januárban elérkezett a nyár köszönhetően Gaspar Noénak és az Yves Saint Laurent divatháznak. Az argentin rendező az YSL 2021-es nyári kampányához készítette a nyolcperces rövidfilmet, amelynek műfaját nehéz behatárolni. A horror és az eufória zseniális egyvelegét láthatjuk.

Még ebben a kis videóban sem maradhat el a hamisíthatatlan Noé-élmény: a vöröses fények, az erotikus hangulat, és a művészet. A film középpontjában pedig Charlotte Rampling angol színésznő áll, aki Saint Laurent elegáns ruhakölteményeiben bolyong a színház hipnotikus atmoszférájú falai közt.

Mindezt pedig megkoronázza Donna Summer I Feel Love című dala, ami tökéletes választás volt a fülledt hangulatú alkotáshoz, melynek producere Anthony Vaccarello a divatcég kreatívigazgatója volt.

Gaspar Noé nem most dolgozott először a párizsi luxusdivatházzal. A 2019-es szürreális élményt nyújtó Lux Aeterne volt az első közös munkájuk, amelyben olyan színésznőlegendák tűntek fel, mint Béatrice Dalle és Charlotte Gainsbourg.

Friss

Nem várt helyen bukkant híres magyar festők művére az adóhatóság

Különleges műveket árverez el az adóhatóság: egy hús-, és húskészítmények nagykereskedelmével foglalkozó cégtől lefoglalt festményekre lehet licitálni a NAV árverési oldalán – írja a Haszon Magazin.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk