bordó kanapén fekvő nő unatkozik
Évek óta nem született ilyen stílusos kampányvideója egy divatháznak sem.

Idén már januárban elérkezett a nyár köszönhetően Gaspar Noénak és az Yves Saint Laurent divatháznak. Az argentin rendező az YSL 2021-es nyári kampányához készítette a nyolcperces rövidfilmet, amelynek műfaját nehéz behatárolni. A horror és az eufória zseniális egyvelegét láthatjuk.

Még ebben a kis videóban sem maradhat el a hamisíthatatlan Noé-élmény: a vöröses fények, az erotikus hangulat, és a művészet. A film középpontjában pedig Charlotte Rampling angol színésznő áll, aki Saint Laurent elegáns ruhakölteményeiben bolyong a színház hipnotikus atmoszférájú falai közt.

Mindezt pedig megkoronázza Donna Summer I Feel Love című dala, ami tökéletes választás volt a fülledt hangulatú alkotáshoz, melynek producere Anthony Vaccarello a divatcég kreatívigazgatója volt.

Gaspar Noé nem most dolgozott először a párizsi luxusdivatházzal. A 2019-es szürreális élményt nyújtó Lux Aeterne volt az első közös munkájuk, amelyben olyan színésznőlegendák tűntek fel, mint Béatrice Dalle és Charlotte Gainsbourg.

A figyelmetekbe ajánljuk