Norman Reedus a maga korában kifejezetten polgárpukkasztó Russ Meyer munkásságához nyúl egy új sorozat kedvéért.


Russ Meyer a maga a 60-as évek egyik hírhedt exploitation rendezője volt, aki filmjeiben gyakran meztelen testeket mutatott akkor, amikor még nem nem igazán szabadott vagy illett. Ugyanakkor ami miatt nem merült feledésbe a neve, azok a filmjeinek sajátos stílusa, ami valódi szerzői rendezővé és amolyan underground legendává tették.

A legismertebb és legsikeresebb filmje a Gyorsabban cicamica, ölj, ölj!, ami három go-go táncosról szól, akik egy nap emberrablós-gyilkolós hajszába kezdenek. Az akkori autósfilmes lázat lovagolta meg szép lányokkal, akkoriban softcore-nak számító erotikával, szórakoztató bunyókkal és látványos autós akciójelenetekkel. Nem mellesleg Tarantino egyik kedvenc filmje, a Halálbiztos egyik fő inspirációja volt Meyer klasszikusa.

Tarantino mellett pedig a The Walking Dead sztárját, Norman Reedust is megtaláljuk, akinek a produkciós cége most sorozatot készít, erősebb fókusszal a női karakterekre. Mint a sajtóközleményben írja, anno Gyorsabban cicamica, ölj, ölj! pólóban ment iskolába, szóval elsősorban a rajongása hajtja a projektben, ami jó hír az eredeti rajongóinak. Aki pedig még nem látta az eredetit, bepótolhatja, több sima korlenyomatnál.

(Forrás: Brooklyn Vegan)


Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk