the offspring

Pete Parada, a The Offspring már csak volt dobosa

Kirakták a The Offspring dobosát, mert nem oltatja be magát

A zenész orvosával egyeztetve hozta meg a döntést, a banda tagjai viszont úgy érezték, így nem biztonságos túrnézni vele.


Távozik Pete Parada dobos a The Offspingból, derült ki a zenész legújabb Instagram-bejegyzéséből. Mint írja, az oka az, hogy nem fogja egyelőre beoltatni magát. A zenész nem tagadja egyébként posztjában a vakcinák hatásosságát, szimplán betegsége miatt orvosával konzultálva arra jutott, hogy az oltás mellékhatásai nagyobb kockázattal járhatnak számára, mint a koronavírus, amit egyszer már elkapott és nem volt komolyabb baja tőle.

Mint írja, társai úgy érezték, hogy így nem biztonságos vele próbálni, túrnézni, vagy éppen stúdióba vonulni. A The Offspringnak ugyanis közeleg számtalan beléptetése, az amerikai zeneiparban pedig mostanra amolyan standard lett, hogy csak oltott zenészek léphetnek fel nagyobb tömegrendezvényeken. Mint mondja, nem haragszik a társaira, ők meghozták a számukra legjobb döntést, ő meg a maga számára legjobbat.

Mint írja, posztjával arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy nem mindenki butaságból nem oltatja be magát, akad, továbbá egy picit kevésbé érezze magát egyedül az, aki kényszerűségből nem tud oltatni és hátrahagyottnak érzi magát. A banda még nem kommentálta a dolgot, ugyanakkor amolyan érdekesség, hogy az együttes frontemberének, Dexter Hollandnak van egy PhD-je molekuláris biológiából.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk