Ezzel próbálják az államban bátorítani az embereket, hogy beadassák maguknak a koronavírus-vakcinát.


Sajnos az álhírek terjedése mellett igencsak meggyűlt a legtöbb országnak a baja az oltási hajlandósággal. Akadnak olyanok is, akik szimplán csak nem sietik el, vagy nem érzik fontosnak a járványkezeléshez, a következményekkel való ijesztgetés pedig gyakran hatástalan ezeknél az embereknél. Washington állam úgy döntött, hogy inkább megpróbál motiválni, nem is akárhogy!

Egy július 12-ig tartó kampány keretei közt minden oltásra jelentkező a vakcina mellé kap egy előre megsodort füves cigarettát is. Washington államban ugyanis legális, éppen ezért helyi termelők segítségével vitték végbe az akciót. Természetesen csak a 21 évet betöltő személyek kaphatnak, továbbá csak az oltást követő pillanatban, helyben vehetik át. Úgy is dönthetnek, hogy nem élnek vele.

De ez nem minden. Egy másik program keretei közt 2 millió dollárt is kisorsolnak az oltásra jelentkezők közt. Négy szerencsés 250 ezer dollárral, egy szerencsés pedig 1 millió dollárral lesz gazdagabb. De tandíjból való engedménnyel is motiválják az embereket.

Emellett több helyi cég és szervezet is összefogott, így a vakcina mellé lehet szerezni ingyen jegyet sporteseményre, ingyen repülőjegyeket, továbbá valamilyen alkoholos italt azokon a vendéglátó helyeken, amik vállalták, hogy részt vesznek az akcióban. Gyakorlatilag lefedtek minden célcsoportot, a hülyének is megéri Washingtonban oltásra jelentkezni.

(Forrás: Dazed)


Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk