Élj kiváló kültéri életet – Pininfarina a teraszon

Élj kiváló kültéri életet – Pininfarina a teraszon

A világhírű Pininfarina kivételes formavilága és minősége nemcsak a garázsba, de akár a teraszodra is beköltözhet.A modern és kissé futurisztikus formáiról ismert Higold egyediségével a luxust és a kiválóságot teremti meg a teraszodon. Legkülönlegesebb bútoraik megalkotója pedig nem más, mint a Pininfarina Extra. A Higold 2024-től már a Tectona Grandis kínálatában is megtalálható. Hitvallásuk közös: a dizájn tesz mindent egyedivé.



Az olasz stílus az arányérzék, az egyszerűség és a vonalak harmóniáját jelenti. Ez teszi lehetővé, hogy bárhol is járjunk, a szépség nem csupán az emlékeinkben lehet jelen, hanem itt lehet mindig, körülöttünk

– mondja Battista PininFarina. Szenvedélyük és elhivatottságuk mellé kiváló minőségű kivitelezés, a legjobb anyagok, a leginnovatívabb dizájn és – nem utolsó sorban – a fenntartható előállítás társul.

Történet

A Higold története 1989-ig nyúlik vissza. Ezekben az időkben a cég konyhai vasalatok gyártásával foglalkozott, 2005-ben terjesztette ki tevékenységét, ekkor alakult meg a Higold Excellent Outdoor. Mára a vállalat közel 1000 alkalmazottat foglalkoztat és több mint 50 országba exportál. Olyan híres vendéglátóipari márkákkal dolgoznak együtt, mint a Hilton, a Sheraton és a Jade Beach.

2024-től kizárólagos forgalmazóként a Tectona Grandis látja el magyarországi képviseletüket.

Kényelem

Az egyedi formák mellett a kényelem megteremtése is a szenvedélyük. Ennek érdekében csak a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak, és a legapróbb részletekig a kényelem szolgálatába állítják a bútor tervezését és kivitelezését egyaránt. Így a dizájn, a kényelem, a funkcionalitás és a tartósság kéz a kézben járnak.

Csúcsminőség

A Higold nem csak a tervezés és termékgyártás terén törekszik a csúcsminőségre: hiszik, hogy fejlődni csak úgy lehet, ha a munkavállalók és maga a cég irányítási rendszere is erre törekszik nap mint nap. Az innováció egy vállalat fejlődésének örök forrása, és ennek a cég minden pontján jelentkeznie kell. Ehhez tele kell lenniük szenvedéllyel, javítani kell a munka hatékonyságát és minőségét, fejleszteni a menedzsmentet, mindig javítani, újratervezni és felülmúlni önmagunkat. És ami még fontosabb, hogy ez a gondolkodásmód – amely egyben a siker kulcsa is – a vállalat kultúrájává kell váljon.

Csapatmunka

A kimeríthetetlen erő és a professzionalizmus forrása a csapatmunkában keresendő. Hiszik, hogy akkor érhetnek el eredményeket, ha tehetségüket a csapatba integrálják. Ennek a közös célnak az érdekében támogatják az egyéni fejlődést: teret és lehetőséget is adnak ehhez az alkalmazottak számára. Azt vallják, hogy a győzelemhez először magadat kell megnyerned. Csak folyamatos tanulással és önreflexióval tudunk fejlődni és felülmúlni riválisainkat.

Vízió & filozófia

A Higold küldetése, hogy olyan kollekciókat alkosson, amelyek prémium életérzéssel ajándékozzák meg tulajdonosaikat. Ezt bizonyítja a cég fő gondolata is:

Live the excellent life!

A márka ideológiája, hogy egy jobb és elegánsabb stílust teremtsen, okot adva ezzel arra, hogy több időt töltsünk a szabadban.

Küldetés

A Higold nem titkolt szándéka inspirálni a luxus szabadtéri piacot, diktálni a nemzetközi kertibútor-trendeket és vezető szerepet betölteni ebben a szektorban. Iparági innovátorként szeretnék, ha minél több partner is csatlakozna ehhez a nagyszerű területhez. Kitartó lendületüket bizonyítja ragaszkodásuk a fejlődéshez és a fenntartható üzleti modellhez. Nemrég készült el új, 100%-ig fenntarthatóan épült üzemük, ami példamutató módon a legjobb munkakörülményeket is garantálja.

Dizájn & Stratégia

Hitvallásuk, hogy a dizájn tesz mindent egyedivé. Innovatív bútorokat gyártanak egyedi, mással össze nem téveszthető stílusban. Különlegességüket a 2014-ben és 2016-ban is elnyert rangos nemzetközi Red Dot-díj, 2020-ban pedig az iF Design-díj tanúsítja. A Higold hisz abban, hogy a dizájn változást hoz. A cég életébe 2014-ben csatlakozott a csúcstervező Nicolas Thomkinst majd 2016 ót a Pininfarina.

Mindketten a mai napig a Higold egyedi stílusának fő mozgatórugói.

Pininfarina

A Pininfarina Extra a világhírű Pininfarina-dizájnház része, amelynek története 1930-ig nyúlik vissza. Az alapító Battista PininFarina a legelismertebb autótervezők egyike volt. Ebből az iparágból kiindulva fejlődött tovább a cég, napjainkban pedig szinte már nincs is olyan terület, ahol ne alkotnának és terveznének egyedi formákat, beleértve a kerti bútorok világát is.

A Pininfarina mára egyet jelent a kivételes dizájnnalés minőséggel.

A Tectona Grandis bemutatótermében lehetőségünk van megtekinteni a Higold egyes modelljeit, weboldalukukon pedig azonnal szemezgethethetünk a kínálatából. Tectona Grandis by Higold márkanév alatt pár modell már be is került Mezzo-kínálatba, ha pedig még többet szeretnénk látni belőlük, tekintsünk meg Primo-kínálatukat is, ahol további Higold-termékeket találunk.

A Tectona Grandis 2024-től már a Higold Story része. Élj te is velük egy kiválóbb kültéri életet!

(x)

A figyelmetekbe ajánljuk