noah schnapp

A Stranger Things sztárja hálás civil munkájáért

Amikor még nem az Elmenyúzóval harcolt, és nem Will Byers-t alakította a Stranger Things-ben, Noah Schnapp a való életben teljesen hétköznapi munkát végzett.


Schnappnak tényleg van egy nyári munkája vízimentőként.

Ezt csak azért csinálom, mert buli. Úgy nőttem fel, hogy normális életet éltem, civil barátaim voltak, szóval ez tartott a földön.

– mondta a 17 éves színész

A színész Scarsdale-ben, New York északi külvárosában nőtt fel, és mindössze 10 éves volt, amikor debütált a nagyvásznon az Oscar-díjas Steven Spielberg-filmben, a Kémek hídjában Tom Hanks oldalán. Majd 2015-ben megkapta Will Byers szerepét a Stranger Thingsben.

A medencés feladatokon túl Schnapp arról is beszélt, hogy a Pennsylvaniai Egyetemre megy businesst tanulni, és elmagyarázta, hogy miért ezt a szakot választotta:

Arra gondoltam, hogy színészkedni fogok tovább, de kezd unalmassá és ismétlődővé válni, és valami újat akartam kipróbálni. Úgy gondoltam, hogy több értelme lenne valami mást is csinálni. És az üzleti élet eléggé érdekel.

Az ötlet azután született meg miután a színész létrehozta saját snack márkáját, a TBH-t, egy vegán mogyorós csokoládékrémet, amely teljesen pálmaolajmentes

A figyelmetekbe ajánljuk