Stephen Colbert Broadway-sztárokkal együtt énekelte el Billy Joel legendás dalát

Stephen Colbert Broadway-sztárokkal együtt énekelte el Billy Joel legendás dalát

A világhírű televíziós műsorvezető, Stephen Colbert és számos Broadway- csillag egy nemrég megjelent videóban együtt éneklik el Billy Joel New York State Of Mind című dalát.


Jó ügyért fogott össze számos amerikai előadó, akik a NYCNext önkéntes szervezet felkérésére énekelték el Billy Joel 1976-os szerzeményét. A dalhoz természetesen egy videóklipet is készítettek, amely gyönyörűen mutatja be a város különböző pontjait – írja a Rolling Stone. A kezdeményezés célja az volt, hogy tisztelegjenek szeretett városuk és annak lakói előtt, akik a koronavírus-járvány alatt rendkívül nehéz napokat éltek át.

A dal szerzője, Joel örömmel adott engedélyt műve felhasználására, a képi világért pedig az ismert dokumentumfilm-készítő, Joshua Seftel felelt.

„Ez egy újabb pillanat volt, amikor New York valóban jól használhatott egy dalt, amely a város romantikájáról, ellenálló képességéről és szépségéről árulkodik"

- mondta Tom Kitt zeneszerző, a videó producere.

A videóban szerepel még többek között Suzanne Vega, Joan Osbourne, a Billy Joel Band tagjai, Mark Rivera és David Rosenthal, Joel lánya, Alexa Ray Joel, a New York Yankees és számos további Broadway-sztár is.

A figyelmetekbe ajánljuk