star wars obi wan kenoby larry

Star Wars: Larry

Ilyen lenne a Star Wars táncpárbajokkal kardpárbajok helyett

Vicceskedvű emberek újravágták az új Obi-Wan Kenobi-sorozat előzetesét úgy, hogy a főhős legyen a galaxis legrettegettebb táncosa, Larry, aki bárkit megaláz a parketten.


Május végén érkezik az Obi-Wan Kenobi című Star Wars-sorozat, ami a rést hivatott betölteni a széria két része közt. A Sithek bosszúja után ugyanis ugrunk az időben és már csak az idős, élete végén járó Obi-Want láthatjuk Sir Alec Guinness megfogrmálásában. Most viszont Ewan McGregor újra megformálja a karaktert, hogy megtudjuk, mi történt vele a köztes években.

Na de tegyük fel, hogy a sztori nem egy bújkáló űrlovagról szólna, hanem a galaxis rettegett táncosáról, Obi Wan Steven Ben Larry Bongjo Kenobiról, akit mindenki csak Larrynek hív. Látványos fénykardpárbajok helyett pedig a karakterek látványos táncpárbajban döntenék el a konfliktusokat a klubban, a táncparketten. Ezzel az ötlettel vágta újra a közelgő sorozat előzetesét az Auralnauts nevű YouTube-csatorna.

Méghozzá kétszer is, az ötlet pedig annyira jól működik és annyira szórakoztató, hogy az ember egy picit bánja is, hogy a sok harcolás és akciózás helyett miért is nem kapunk egy, a Star Wars világában játszó sorozatot, ami a galaxis legrettegettebb diszkótáncosairól szól. Semmi űrcsata, meg kardozás és lövöldözés, csak csillogó űrlakkcipők és groove!


A figyelmetekbe ajánljuk