Stanley Tucci biztosan nem mondana újra igent erre a szörnyű szerepre
Getty Images

Stanley Tucci biztosan nem mondana újra igent erre a szörnyű szerepre

Stanley Tucci elárulta melyik az a szerepe, amit soha nem szeretne újra eljátszani.


2009-ben Tucci a sorozatgyilkos és erőszaktevő George Harvey-t alakította Peter JacksonKomfortos menyország című filmjében Saoirse Ronan oldalán, aki Harvey 14 éves áldozatát, Susie Salmon-t játszotta.

A Citadel című új sorozat nemrégiben tartott premierjén az Entertainment Tonightnak nyilatkozva Tucci felidézte a karaktert, mondván, hogy „nem játszaná újra George Harvey-t".

Ez is érdekelhet: Ezt a 3 ételt készíti el Stanley Tucci az ünnepek alatt

Ez egy csodálatos film, de kemény élmény volt. Egyszerűen a karakter miatt. Megkérdeztem Peter Jacksont, hogy miért engem választott erre a szerepre, ami egy őrültség, mert szükségem volt a munkára. De azt kérdeztem: >> Miért akarsz engem? <<. Erre ő: >> Mert vicces vagy <<. Én meg azt gondoltam, >> Oké. << De megértettem, amit mondott. Szerintem nem úgy értette, hogy nem lennék komoly, hanem úgy, hogy nem lennék túlzottan is drámai, pedig elsőre szinte mindenki azt gondolná, hogy ilyennek kell lenned, ha olyasvalakit játszol, aki ennyire szörnyű

– mondta Tucci, aki elárulta, hogy mindent megtett azért, hogy a forgatás után azonnal kibújjon a szerepből.

Tucci Bernard Orlick karakterét játssza a hamarosan megjelenő Citadel című sci-fi sorozatban, amely Priyanka Chopra és Richard Madden főszereplésével készült.

Chopra és Madden kémeket alakítanak, akiknek globális ügynökségét egy hatalmas bűnszövetkezet tönkretette.

A Citadel premierje április 28-án lesz a Prime Videón.

Forrás: Independent

A figyelmetekbe ajánljuk