Snoop Dogg

Snoop Dogg

A királynő miatt nem tiltották ki Snoop Doggot Nagy-Britanniából

A rapper elmondta, hogy évekkel ezelőtt címlapon követelték az országból való kiutasítását, de a II. Erzsébet királynő közbenjárásának hála végül maradhatott Nagy-Britanniában.


Snoop Dogg elárulta, hogy a királynő megakadályozta, hogy 1994-ben kitoloncolják Nagy-Britanniából, emiatt pedig azt gondolja, mindenkinek meg kéne hajonlnia az előkelőség előtt. Az amerikai rapper azt állította, hogy őfelsége közbelépett, amikor egy brit bulvárlap azt követelte, hogy a törvényhozók küldjék vissza az Egyesült Államokba, tekintettel az első- és másodfokú gyilkossági vádakra, amelyekkel Kaliforniában nézett szembe.

Az ügy idején Snoop Dogg, azaz Calvin Cordozar Broadus Jr. épp a briteknél turnézott, hogy népszerűsítse debütáló albumát, a Doggystyle-t. A hip-hop ikon most felidézte, hogyan állt a védelmére a királynő.

A királynő azt mondta: ez az ember nem tett semmit az országunkban, jöhet. Amikor a királynő beszél, hajoljatok meg!

Ez azonban nem minden, amit a valószínűtlen monarchista mondani tudott az ügyről. Azt is felvetette, hogy Cambridge és Sussex hercegének, akik a botrány idején 9 és 12 évesek lettek volna, köze van a királynő végső döntéséhez.

Ez Harry és Vilmos nagymamája, érted? Gondolod, hogy nem voltak ott, és nem mondták, hogy nagyi, kérlek, engedd be, nagyi, imádjuk a zenéjét?

A rappert egyébként később, 1996-ban aztán felmentették a vádak alól és megszűnt az eljárás ellene, kimondva jogilag ártatlanságát.

(Forrás: Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk