Snoop Dogg és 50 Cent

Snoop Dogg és 50 Cent

Snoop Dogg sorozatot készít gyilkossági ügyéről 50 Centtel

Snoop Dogg 1993-ban éppen berobban a hip-hop világba első lemezével, miközben éppen egy gyilkossági ügyben ült a vádlottak padján. Most egy miniszéria készül minderről, 50 Cent produceri részvételével.


1993 nagyon fontos év volt Snoop Dogg életében. Akkor jött ki első lemeze, a Doggy Style. Egyúttal akkor indítottak ellene eljárást gyilkosság vádjával. Az ügy megdobta a rapper ismertségét, különösen a Murder Was The Case című számét, amit viszont bizonyítékként akartak használni a fiatal sztár ellen.

A rivális bűnbanda egy tagját megölte Snoop Dogg testőre, a rapper állítása szerint önvédelemből. Ennek ellenére eljárás indult mindkettejük ellen előre eltervezett gyilkosság vádjával. Az ügy évekig elhúzódott, 1996-ban aztán végül felmentette a bíróság a vádak alól a sztárt.

Most minisorozat készül ennek eseményeiről A Moment In Time: Murder Was The Case címmel a Starz nevű amerikai csatornán, a producerek közt pedig Snoop Dogg mellett ott van egy másik rapper, 50 Cent is. A projektnek egyelőre nincs még írója és a castingot se kezdték el.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk