Snoop Dogg

Egészen érdekes karrierív, miután karrierjét gengszterrappel kezdte.


Snoop Dogg nemrég Jimmy Fallon műsorának vendége volt virtuálisan, ahol szóba került új feladatköre is a legendás hip-hop kiadónál, a Def Jam Recordsnál. A rapper vezető kreatív és stratégiai tanácsadói szerepben vesz részt a cég érdekében, a műsorban pedig elárulta, hogy leginkább afféle mentorság. Gyerekkora óta rajongója a kiadónak, szóval amikor jött a lehetőség, megragadta, hogy lehetőséget adjon fiatal, még kezdő előadóknak, egyúttal jó tanácsokkal ellátva őket.

De az interjú legérdekesebb része csak ezután jött. Fallon ugyanis rákérdett, hogy ez azt jelenti-e, hogy zenét is fog kiadni a Def Jam égisze alatt, a rapper pedig habozás nélkül rávágta, hogy novemberben érkezik is az első Algorithm címmel, tele híres közreműködőkkel. Ez egyébként a második idei lemeze lesz, miután áprilisban is megjelent egy, még másik kiadónál. Viszont ez még nem minden.

Snoop Dogg ugyanis utána azt is hozzátette, hogy egy gyerekalbummal is készül, próbálva minden célcsoportot kiszolgálni. Egészen különleges az ív, amit bejárt, ha azt vesszük, hogy veszélyes gengszterrapperként indult karrierje, most pedig ő a kedves Snoop bácsi, aki gyereklemezt készít. Egyébként elmondta, hogy ha nem rapper lenne, akkor valószínűleg lelkész, mivel szerinte a legjobb lelkészek azok, akik megjárták már a poklot, ahogy ő.


A figyelmetekbe ajánljuk