kínai sárkány, horoszkóp

Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a Fasárkány éve? Elmondjuk!


Február 10-én megkezdődött a kínai új év. Ha tudod, melyik csillagjegybe tartozol, nézd meg, mire számíthatsz a következő hónapokban!


Február 10-én ünnepelték a kínai újév eljövetelét, véget ért a Nyúl, beköszöntött a Fasárkány éve. A kínai állatöv egy tizenkét év alatt körbeérő ciklus, minden év egy-egy mitikus élőlény jegyében telik, az egyes évekhez ráadásul egy-egy elem (fa, tűz, föld, fém, víz) is tartozik.

Összesen tehát hatvan kombináció létezik.

\u200bA k\u00ednai horoszk\u00f3p jegyei \u00e9s szimb\u00f3lumai

A kínai horoszkóp jegyei és szimbólumai

Fotó: Shutterstock

A kínai horoszkóp hívei ilyenkor lázasan bújják a jóslatokat, hogy megtudják, mit hoz számukra az új esztendő. Mi összeszedtük neked a legfontosabb tudnivalókat!

Ahhoz, hogy megnézhesd a rád vonatkozó előrejelzéseket, először meg kell tudnod, melyik állatövi jegybe tartozol. Születési éve szerint minden ember egy-egy mitikus állathoz kapcsolódik – a Hindustan Times cikke összeszedte a legfontosabb tudnivalókat, valamint az állatövi jegyekhez kapcsolódó várakozásokat is.

Figyelmedbe ajánljuk! A kutatók lassan tényleg rájönnek, hogy egyesek miért hallják a halottakat

Patkány

A Patkány éveiben születettek optimistán tekinthetnek az új évre. A munka világában fizetésemelésre számíthatnak, de magánéleti fronton is jó dolgok várnak rájuk: a szinglik párt találhatnak, a párkapcsolatban élők számára pedig folyamatos fejlődést hoz a Fasárkány éve.

Bivaly

Ha a Bivaly állatövi jegybe tartozol, előre lendítheti a karrieredet a Fasárkány éve. A kihívások, amelyekkel szembe kerülsz, csak megerősítenek ezen az úton. Ha szingli vagy, ugyancsak optimistán várhatod az új esztendőt, de ha párkapcsolatban élsz, ne hagyd, hogy a pletykálkodások közéd és a partnered közé álljanak.

Tigris

A Tigrisek karrierje is profitálni fog a Fasárkány évéből. De jobb, ha óvatosak: az, hogy felfelé lépkednek majd a ranglétrán, irigyeket is maga után von majd. Érdemes figyelniük arra is az új évben, hogy segítsenek azokon, akiknek rosszabbul megy a sora.

Nyúl

Ha a Nyúl állatövi jegy alatt születtél, nincs sok félnivalód a Fasárkány évétől. Ha szingli vagy, új romantikus kalandban lehet részed, valamint jó egészségnek örvendhetsz majd egész évben.

Sárkány

Különleges év vár a Sárkány jegyében születettekre. Karrierfronton nagy változások előtt állnak, ezektől azonban nem szabad félniük. Jobb, ha óvatosak pénzügyeikben, és érdemes odafigyelniük az egészségi állapotukra is.

Kígyó

Ha Kígyó vagy, arra számíts, hogy sokat fog fejlődni az intuíciód, ezáltál képes leszel jó döntéseket hozni. Jó előre tűzd ki a céljaidat az új évre.

Ez is tetszeni fog! A régészek még ma is félnek felnyitni Kína első császárának sírját


A Ló jegyébe tartozók idén lendületesen és fellelkesülve haladnak céljaik felé. Egészségi állapotuk is ezt tükrözi majd: telve lesznek energiával. A szinglik talán éppen idén találják meg hosszútávú társukat.

Kecske

Ha a Kecske állatövi jegy alatt születtél, jó eséllyel megismerkedsz egy olyan személlyel, akinek ugyanaz az érdeklődési köre, mint neked. Ha már kapcsolatban élsz, érdemes kihasználnotok pároddal a kreatív energiákat: utazzatok vagy éppen dekoráljátok ki a lakást.

Majom

Amennyiben a Majom jegyében születtél, ragadd meg az adódó lehetőségeket! Innovatív ötleteiddel sikerre vihetsz bármilyen projektet, ehhez azonban keményen kell dolgoznod.

Kakas

A Kakas jegyébe tartozók a legapróbb részletekre is képesek lesznek figyelmet fordítani a Fasárkány évében. Akár szinglik, akár párkapcsolatban élnek, ez az év döntő jelentőségű lehet a jövőjükre nézve.

Kutya

Ha a Kutya jegyébe tartozol, idén hűséggel, odaadással és empátiával tudsz viseltetni embertársaid iránt. A bizalomra szükséged is lehet: ha netán bajba kerülnél, ne habozz segítséget kérni!

Disznó

A Disznó éveiben születettek hasonlóan viselkednek a Kutya jegybe tartozókhoz: empátiával fordulnak embertársaik felé. Emiatt számíthatnak arra, hogy sokan fordulnak hozzájuk tanácsért. Ugyan mindenre ők sem tudhatják a választ, értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak a beszélgetések által.

A figyelmetekbe ajánljuk