Ryan Reynolds vicces magyarázatot adott arra, miért nem lesz soha James Bond

Ryan Reynolds vicces magyarázatot adott arra, miért nem lesz soha James Bond

A színész szokásához híven most is humorosra vette a figurát.


Ryan Reynolds nemrég arról nyilatkozott, hogy miért nem merült fel soha az ő neve a következő James Bond szerepére, miután Deadpool & Rozsomák című filmjének partnere, Hugh Jackman posztolt egy fotót, amelyen ők ketten és a rendező Shawn Levy egy martini mellett élvezik a filmjük promócióját.

Ez is érdekelhet:Ryan Reynolds beginezett - Galéria

Semmi. És úgy értem, semmi sem jobb, mint egy hosszú promóciós nap végén martini a legjobb barátokkal. Főleg, ha a legenda Allesandro készíti

− kommentálta Jackman.

Míg Jackman a haverjaival elmerült az édes pillanatban, Reynolds valami egészen máson merengett. A fotón a színész előrehajolva, görnyedt háttal bámulja a martinis poharát.

Ezért nem lesz egyikünkből sem James Bond. Ki iszik így martinit? Úgy nézek ki, mint egy cocker spániel egy hosszú séta után. Nem működik a karom? Miért nem tud hozzám jönni az ital?

− humorizált.

Ryan feleségének, Blake Livelynak is volt néhány gondolata, aki végül egy karakterétől, Emily Nelsontól idézett a 2018-as Egy kis szívesség című filmből:

És ne tegyél bele jeget. Az a sz*r mindent tönkretesz − E.N.

A két színész láthatóan jó barátok lettek, mióta együtt dolgoztak a szatirikus szuperhősös filmen. A Deadpool & Rozsomák a két szuperhős univerzumának legújabb filmje július 25-én kerül a magyar mozikba. A többi Deadpool-filmhez hasonlóan ebben is rengeteg NSFW-viccre és csípős nyelvezetre számíthatnak a rajongók.

A figyelmetekbe ajánljuk