Dobosa nélkül indul turnézni a Rolling Stones

Dobosa nélkül indul turnézni a Rolling Stones

Az elkövetkező hónapokban az idén 80 éves Charlie Watts nélkül indul koncertkörútra a legendás brit zenekar. A dobos egészségügyi problémái miatt marad távol a turnéról.

A Deadline beszámolója szerint Watts egy meg nem nevezett kórházi kezelés következtében nem tud zenésztársaival tartani a banda következő amerikai turnéján. A Rolling Stones már hivatalosan is megerősítette az előbbi információkat, mint elmondták a 80 éves dobos az orvosi konzultációk után döntött így.

Charlie Wattsot – aki 1962 óta tagja a bandának– a Saturday Night Live és a David Letterman Show egykori dobosa, Steve Jordan fogja helyettesíteni. Jordannek nem lesz ismeretlen a terep, mivel volt alkalma már együtt dolgozni a Stones ikonikus gitárosával, Keith Richardssal több szólólemez kapcsán is.

Watts így nyilatkozott a fennálló helyzetről:

Most az egyszer kicsit cserben hagyott az ütemérzékem. Keményen dolgozom, hogy teljes mértékben formámban legyek, de ma el kellett fogadnom a szakemberek tanácsát, hogy ennek még egy kis időbe kell telnie. Azok után, hogy minden rajongónkat megviselte a Covid, nem akarom, hogy az RS rajongóinak a turnéra váltott jegyükkel egy másik halasztás vagy törlés miatt csalódniuk kelljen. Ezért megkértem nagyszerű barátomat, Steve Jordant, hogy ugorjon be helyettem.

A figyelmetekbe ajánljuk