Robbie Williams a luxusjachton
Fotó: Dave Benett/Getty Images, Warner Music

Nincs is menőbb, mint a Cannes-ban A dzsungel könyvét éneklő Robbie Williams − videó!

Robbie Williams nemrég egy elegáns, mégis laza ruhakölteményben jelent meg egy cannes-i hajós partin, és óriási bulihangulatot teremtett.


Az esemény Rebel Wilson ausztrál színésznő hamarosan megjelenő filmjének, a Debnek a bemutatóját ünnepelte a 76. Cannes-i Filmfesztivál keretében.

Ez is érdekelhet: 5 budapesti koncert 2023-ban, amit biztosan imádni fogsz!

Az estélyen a mindig stílusos Robbie egy − pizsamára emlékeztető −, szaténegyüttesben jelent meg, ami egy laza, csíkos, rövid ujjú, gombos ingből és egy hozzá illő nadrágból állt. Megjelenését egy pár zöld papucscipővel egészítette ki, a szemét pedig egy nagyméretű, sötét Louis Vuitton napszemüveggel védte a naptól.

Laza stílusa talán nem tűnik ideillőnek, de a hasonló pizsamaszerű ruhák már régóta divatosak, különösen az A-listás eseményeken.

Ha tovább olvasnál: Karácsonyi dalok angolul: ez Robbie Williams legújabb száma

A hajóbuli vendégeit élőzene szórakoztatta és mindenki nagy örömére egyszer csak Robbie is dalra fakadt, és elénekelte A dzsungel könyvéből az I wanna be like you-t.

Wilson a közösségi médiában is beszélt az eseményről:

Ma van a rendezői bemutatkozása a Cannes-i Filmfesztiválon a Deb című új filmemnek, mely egy eredeti ausztrál musical egy tinilányról, aki egy vidéki városban elmegy a debütáló báljára.

Rebel egy körhintát is kiposztolt a bálról készült képek közül, és egy képet Robbie-ról és Boy George-ról.

Forrás: OK!


A figyelmetekbe ajánljuk