R.Kelly

R.Kelly

A kutya se akarja megvenni R.Kelly zenéjének jogait

Pedig az énekes szeretne nagyon megválni tőle, mivel pénzre van szüksége. Ami miatt pénzre van szüksége, az összefügg azzal, amiért nem tudja éppen eladni.


Az utóbbi években számtalan zenész vált meg sok pénzért zenéjének jogaitól, nagy legendák el is kezdték kiárusítani katalógusaikat szép pénzért. R.Kelly is ezt szeretné tenni, a gond az, hogy hiába adott el sokmillió lemezt, senki sem akarja megvásárolni még nagyon alacsony áron sem az ő életművét.

Sőt többen meg is szólaltak, akiknek fel lett ajánlva az énekes menedzsmentje által, elmondva, hogy hozzá se akarnak nyúlni az ajánlathoz. Mint egyikőjük elmondta, hiába vannak nagyszerű számok az énekes katalógusában, a bírósági ügyei miatt rengeteget esett az értékük, az ítélet után pedig tovább zuhanhat, szóval senkinek nem éri meg a kockázatot jelenleg.

R.Kelly ellen jelenleg több eljárás is zajlik szexuális bűncselekmények elkövetésének vádjával kiskorú személyek ellen, az ügye pedig nem néz ki jól. Bár zenéjéből számtalan bevétel származik még most is, ebből jelen helyzetében nagyon kevés csöpög le rá. Egyúttal 4 milliót fizetett az egyik ügyben, amiben vádlott volt. A ügy költségei pedig nem olcsók.

Szóval igencsak szüksége lenne a pénzre, de ami miatt szüksége lenne rá, pont amiatt nem akarja senki megvenni. Gyakorlatilag csak pénzvesztő lenne bárki számára most.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk