prince

Nyáron érkezik az interaktív Prince-kiállítás

A Prince: The Immersive Experience című kiállítás lehetővé teszi a látogatók számára, hogy felfedezzék és közelebbről is megismerjék az ikon stúdióját, illetve kipróbálhatják a Purple Rain albumborítóján található motort is.


Vágytál már arra, hogy PrincePurple Rain (Bíboreső) című filmjében lévő városának száraz jéggel átitatott utcáira léphess, vagy beleszólhass néhány meghatározó slágerének keverésébe? Ha igennel válaszoltál, akkor van egy jó és egy rossz hírünk. A jó az, hogy egy közelgő, magával ragadó kiállításon ezt megteheted. A rossz viszont az, hogy a tárlat Chicagóban lesz.

A Prince: The Immersive Experience, amelyet a Superfly a The Prince Estate-tel együttműködésben mutat be, június 9-én debütál Chicagóban. A hatalmas interaktív kiállítás több mint 10 multidimenzionális térben mutatja be Prince életének, zenéjének és kreatív fejlődésének különböző elemeit.

A látogatók akár újraalkothatják a Purple Rain album borítóját, de bepillantást is nyerhetnek a Prince legendás Paisley Park-i stúdiójában, a Studio A-ban zajló slágergyártási folyamatába.

A tárlat még számos ikonikus ruhadarabot, hangszert, fényképet és rengeteg emléktárgyat is rendelkezésre bocsát. Sőt még egy audiovizuális táncpartit is láthatunk, amelyet LeRoy Bennett tervezett, aki az énekes világítás- és produkciós tervezője volt a Purple Rain, a Controversy és a Dirty Mind turnékon.

(Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk