green and white frog plush toy

Teszteld, hogy mekkora Pixar-rajongó vagy!

Te vagy az animációs stúdió legnagyobb rajongója? Most bizonyíthatod kvízünkkel! De simán csak tanulhatsz is új dolgokat játékos formában.


Már a mozikban a legújabb Pixar mozifilm, a Toy Story fura spinoffjaként szolgáló Lightyear, aminek főhőse bár Buzz Lightyear, de nem a beszélő játék a szériából, hanem az eredeti űrhajós, akiről készült a játékfigura. A jelenleg a Disney égisze alatt működő animációs stúdió az évek során számtalan klasszikussal örvendeztetett meg bennünket.

Ha egyike vagy azoknak, akik mindegyiket látták, akkor most akár próbára is teheted, hogy mekkora rajongója is vagy a Pixarnak. Természetesen előnyt jelent, ha alapvetően szívesen olvasgatsz érdekességeket filmek készülése körül, ugyanis a kérdések nagyrészt a filmek készülésének körülményeiről szólnak.

Ugyanakkor ha nem vagy az a típus, aki a filmes triviákat nagykanállal falja és tisztában van minden apró infómorzsával mindig, de alapvetően szeretsz érdekességeket megtudni híres filmek születéséről, akkor is vélhetően jól fogsz szórakozni kvízünkkel. Elvégre számtalan új dolgot tanulhatsz.


A figyelmetekbe ajánljuk