Paul McCartney egy díjátadó-gálán.

Ringo Starrhoz hasonlóan Paul McCartney is értelmetlennek tartja az autogramosztást, ezért a jövőben nem szeretne aláírni semmilyen relikviát vagy papírdarabot.


Paul McCartney egyre érdekesebb dolgokat nyilatkozik, nemrégiben például odaszúrt egyet a Rolling Stonesnak, most pedig bejelentette, hogy nem szeretne több autogramot adni – írja az AV Club.

McCartney szerint az ötlet, miszerint az aláírását ráfirkantja egy papírdarabra, ami éppen a zsebében van, rossz helyettesítője a tényleges emberi interakciónak.

Ez mindig is kicsit furcsának tűnt számomra. Tessék, ráírhatom a nevemet ennek a pénztárbizonylatnak a hátuljára, kérem? Miért? Mindketten tudjuk, hogy ki vagyok

– mondta a 79 éves zenész a Reader's Digestnek adott interjújában.

Úgy tűnik, hogy McCartney nem vesz tudomást arról a tényről, miszerint az autogram bizonyítékot szolgáltat a rajongónak a találkozásról. Mint említettük, nem Paul az egyetlen egykori Beatle, aki elzárkózott az autogramosztástól. Ringo Starr 2008-ban bejelentette, hogy nem fogad el többé rajongói leveleket és nem oszt autogramot.

Békével és szeretettel figyelmeztetlek benneteket. Túl sok dolgom van, úgyhogy nincs több rajongói levél! És nem lesznek aláírandó tárgyak sem. Semmi! Mindenesetre béke és szeretet, béke és szeretet

– mondta Ringo Starr.

A figyelmetekbe ajánljuk