Taylor Swift.
Getty Images

Taylor Swift valójában egy klón? 5 megdöbbentő világsztárokkal kapcsolatos összeesküvés-elmélet

Manapság a világsztárok nagyobb figyelemnek vannak kitéve, mint előtte bármikor, ennek következtében pedig természetes, hogy különböző konteók jelennek meg velük kapcsolatban. Vannak azonban olyan hiedelmek, amik teljesen érthetetlenek és megdöbbentőek. Ennek apropóján az alábbi cikkben öt megdöbbentő és már-már nevetséges hírességekkel kapcsolatos összeesküvés-elméletet mutatunk be.


A The Weeknd és az ördög esete

A The Weeknd közel egy évtizede meghatározó szereplője a szórakoztatóiparnak, a dalai rendszeresen a slágerlisták élén tanyáznak. Egyesek azonban úgy gondolják, hogy az énekes nem a szorgalmának és a tehetségének, hanem az ördöggel kötött szövetségének köszönheti a sikereit.

Ezt a meghökkentő elméletet azzal „támasztották alá”, hogy szerintük az énekes BeautyBehind The Madness című albumának videoklipjei az előadó ördöggel való kapcsolatáról szólnak.

Emellett a szóban forgó csoport tagjai arról is megvannak győződve, hogy a The Weeknd eladta a lelkét az ördögnek a sikerért cserébe.

Beyoncé fogva tartja Siát?

2016-ban a #SaveSia-hashtag óriásit ment a közösségi médiában, ugyanis az énekesnő néhány rajongója biztos volt abban, hogy a kedvencüket Beyoncé nemes egyszerűséggel elrabolta.

Mindezt egy teljesen átlagos interjúra alapozták, miszerint Sia azt nyilatkozta, hogy „Beyoncéval dolgozni olyan, mintha egy írótáborban lenne”.

Egyesek azonban úgy értelmezték a dolgot, hogy Beyoncé elrabolta Siát, és arra kényszeríti, hogy dalokat írjon neki. A sztorinak azonban közel sem volt vége, ugyanis egy rajongó még az FBI egyik irodáját is felkereste, hogy bepanaszolja Jay-Z feleségét.

Az elmélet egy idő után elkezdett elburjánzani, és egyesek már abban is biztosak voltak, hogy Sia azért hordja a jellegzetes parókáit, hogy eltakarja a zúzódásokat, amelyek Beyoncé rendszeres fizikai bántalmazása nyomán alakultak ki.

Ez is érdekelhet: A 6 legbizarrabb összeesküvés-elmélet, amit nem lehet eloszlatni

Lady Gaga és a riválisok

A konteóhívők közül páran meg vannak győződve arról, hogy Lady Gaga konkrétan meggyilkolja a riválisait, majd ellopja a szerzeményeiket.

A rosszindulatú híresztelések szerint Gaga 2008-ban lelökte egy épület tetejéről a feltörekvő előadót és egykori zenésztársát Lina Morganát, majd ellopta a lány zenei identitását, és így alakította ki a Lady Gaga-karaktert.

Természetesen soha senki semmilyen komolyan vehető bizonyítékot nem tudott felmutatni, ami egy minimálisan is igazolná ezt az állítást.

Elvis és a földönkívüliek

Elvis Presley a könnyűzene történetének egyik legnagyobb alakja volt, így tehát nem meglepő, hogy sokan képtelenek voltak feldolgozni a halálát. A fanok előálltak egy olyan elmélettel, miszerint a kedvencüket azért rabolták el az idegenek, mivel a földönkívüliek imádták a zenéjét, és mindenáron találkozni akartak vele.

Emellett Elvis temetése után olyan pletykák is felröppentek, hogy az énekes egy FBI-tégla volt, akinek bujkálnia kellett az ellenségei elől.

Taylor Swift egy sátánista klónja?

Mivel Taylor Swift napjaink egyik legnépszerűbb előadója, ezáltal pedig szinte egyértelmű, hogy vadabbnál vadabb konteók jelennek meg vele kapcsolatban, azonban az egyik elmélet minden eddigin túltesz.

Egyesek ugyanis úgy gondolják, hogy mivel valóban van némi hasonlóság Swift és a hírhedt sátánista vezető, Zeena LaVey között, ezért az énekesnő biztosan LaVey klónja, akit az Illuminátusok távolítottak el a pozíciójából.


Forrás: ITT és ITT


A figyelmetekbe ajánljuk