cate blanchett

Sikk a vörös szőnyegen – ezek voltak az idei Oscar-gála legcsodásabb ruhakölteményei

Ha kifinomult stílusról, eleganciáról és divatról beszélünk, az Oscar-díjátadó vörös szőnyegét nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Mint minden évben, idén is megannyi csodálatos estélyit csodálhattunk meg a kamerák kereszttüzében. Mi pedig megmutatjuk a kedvenceinket!


Jessica ​Chastain

Jessica Chastain

Getty Images

Jessica Chastain egy fekete dekoltázsú, ezüst flitteres Gucci-ruhában érkezett a vörös szőnyegre. Lehengerlő megjelenését pedig vörös ajkakkal és egy smaragd- és gyémántnyaklánccal koronázta meg.

Ez is érdekelhet: Oscar 2023: történelmi pillanatok és célba ért színészek az idei díjátadón

Cate Blanchett

Cate Blanchett

Getty Images

Mindenki arra számított, hogy Cate Blanchett ismét egy korábbi ünnepségről származó ruháját viseli majd, ahogy azt évek óta – és különösen gyakran – teszi a vörös szőnyegen. Bár most nem saját szekrényéből választott, ezért a szoborszerű Louis Vuitton-megjelenésért, és a fenntartható selyemből készült, környezetbarát szoknyáért óriási pacsi jár a színésznőnek.

Michelle Yeoh

Michelle Yeoh

Getty Images

Michelle Yeoh egy igazi vörös szőnyeges alakváltó. Míg sok sztár egy bizonyos esztétikát választ az Oscar-kampányához, Yeoh nem félt kísérletezni, így minden alkalommal egy picit más oldalát figyelhettük meg az elmúlt hetekben. A díjátadóra pedig egy mesés Dior Couture-ruhában érkezett.

Lady Gaga

Lady gaga

Getty Images

Lady Gaga Versace-ruhája egyenesen a kifutóról érkezett, egészen pontosan Donatella Versace 2023-as őszi bemutatójáról, amelyet éppen a múlt héten tartott Los Angelesben. Az énekesnő pedig sok idő után olyan ruhát viselt, amelyben megcsillant vadóc személyisége.

Michelle Williams

Michelle Williams

Getty Images

Michelle Williams szintén egy visszafogottabb megjelenést választott ezzel a Chanel couture ruhával, amelynek különlegessége, hogy a köpenye előre esik. Williams mindig bájos és elbűvölő a vörös szőnyegen, de van valami plusz ebben megjelenésben, ami még a szokásosnál is éteribbnek hat.

Phoebe Waller-Bridge

Phoebe Waller-Bridge

Getty Images

Az Oscar-gála vendégei gyakran túlzásba esnek a harsány színekkel és a hatalmas uszályokkal. De Phoebe Waller-Bridge soha nem tenne ilyet. Ő az a fajta színésznő, aki tudja, ki ő és mit szeret. A kevesebb néha több-frázis tökéletes példája. Ez az érzékenység pedig látszik ezen a pompás Dolce & Gabbana-ruhán is. Waller-Bridge kiegyensúlyozottnak tűnik, és olyan ruhát választ, ami igazán az ő ízlését tükrözi. Erről van szó!

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk