Az ördögűző.
Warner Bros.

Az ördögűző sztárja újra eljátszaná a legendás szerepét, van azonban egy fontos feltétele

Azördögűző-filmsorozat a horrortörténet egyik legsikeresebb franchise-a, az egyik főszereplő azonban komoly feltételeket kapcsolt a visszatéréséhez.

Linda Blair, aki a legendás Regan MacNeilt alakította, eddig 3 Ördögűző-filmben jelent meg, igaz, a 2023-as kiadásban csupán egy cameo-szerepre „ugrott be”.

Blair csupán 13 éves volt az első mozi idejében, a siker okán azonban a közönség felkapta őt, és utána évtizedeken át játszott kisebb-nagyobb produkciókban, az elmúlt években azonban sokkal inkább az állatvédelemre összpontosított.

Ez is érdekelhet: Mickey egér a pszichopata: sorozatgyilkost csinálnak a népszerű mesehősből

2004-ben Blair megalapította a Linda Blair Worldheart Foundationt, egy szervezetet, amely „bántalmazott, elhanyagolt és elhagyott állatok rehabilitációjával és újbóli elhelyezésével foglalkozik" – írja a Slash Film.

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában Blair megjegyezte, hogy szívesen visszatérne a mozivászonra, hogy ismét Regan MacNeil-t alakítsa. Azonban van egy nagyon fontos feltétele: a rajongóknak adományozniuk kell az alapítványának.

Ha a közönség azt akarja, hogy visszatérjek, akkor segíteniük kell, hogy most azonnal változtassak az állatok helyzetén. [...] Remélem, hogy a közönség megérti majd. Vissza akarok menni dolgozni, de nem hagyom el az állatbarátaimat

– mondta a színésznő.


A figyelmetekbe ajánljuk