Egy jelenet az Ozark című sorozatból.
Netflix

Három sorozat, ami áprilisban érkezik a Netflixre

A tavasz már javában tombol, a Netflix pedig újabb izgalmas, szívszorító történetekkel örvendezteti meg a nézőit. Az alábbi cikkben három olyan sorozatot mutatunk be, ami áprilisban érkezik a Netflixre.


Anatomy of a Scandal – 1. évad (2022. április 20.)

David E. Kelley egy új, lendületes drámával jelentkezik, és az eddig elért eredményeit ismerve, új sorozatával nem fogunk melléfogni. Az antológiasorozatként bemutatott Anatomy of a Scandal évadonként különböző botrányokat fog krónikázni az Egyesült Királyság elit osztályának körében.

Az első évad tárgyalótermi drámaként fog zajlani, ahol James Whitehouse brit minisztert nemi erőszak és hűtlenség vádjával illetik. Felesége sajnos kiszámíthatatlan helyzetbe kényszerül, és egy ügyvédnő azon fáradozik, hogy a bíróságon leleplezze az igazságot.

Ozark 4. évad, 2. fejezet (2022. április 27.)

​ Az Ozark című sikersorozat utolsó évadának második felvonása is áprilistól lesz elérhető a Netflixen. A sorozat egy Marty Bird nevű pénzügyi elemzőt mutat be, aki Chicagoból egy csendes kisvárosba költözik, amely az Ozark-tó mellett fekszik.

Bird azonban egy komoly pénzügyi tartozást halmozott fel, és egy mexikói bűnbanda vezetője minden erejével azon van, hogy behajtsa a pénzt a férfin.

Grace és Frankie 7. évad (2022. április 27.)

A rajongóknak április 27-én kell búcsút venniük Grace-től és Frankie-től, hiszen az Ozarkhoz hasonlóan ez a széria is hamarosan a végére ér. Jane Fonda és Lily Tomlin játsszák a címszereplőket, akik összefognak, miután férjeik elhagyták őket.

A Grace és Frankie komoly mérföldkő a Netflix számára, hiszen ez a vállalat eddigi leghosszabban futó, saját gyártású műsora.

Forrás: CBR


A figyelmetekbe ajánljuk