turned-on flat screen television

Az 5 legjobban várt premier októberben a Netflixen

Akik leginkább az otthoni mozizást" részesítik előnyben rengeteg újdonsággal találkozhatnak. A Netflix most októberben is számtalan sorozattal és filmmel rukkol elő, amiket érdemes lesz megtekinteni.


Az éjféli klub

Egy végső stádiumú fiataloknak otthont adó hospice-házban különös klub alakul, 8 tagja pedig hátborzongató egyezséget köt: aki először meghal, annak jelet kell küldenie a túlvilágról. A film Christopher Pike könyvsorozata alapján készült, és a The Haunting of Hill House alkotói keltették életre.

Megjelenése: 2022. október 7.

Beszélgetések egy sorozatgyilkossal: Jeffrey Dahmer-szalagok

Joe Berlinger rendező háromrészes dokumentumfilm-sorozata a sorozatgyilkos Jeffrey Dahmer eltorzult elméjét tárja fel, újonnan előkerült interjúkon keresztül. Megtudhatjuk, hogy a faj, a szexualitás, az osztály és a rendőrség milyen módon tette lehetővé számára, hogy Milwaukee közösségének egy része áldozatául essen.

Megjelenése: 2022. október 7.

Harrigan úr telefonja

Néhány kapcsolat sosem ér véget. De vajon tényleg léteznek olyan különös emberi kapcsolódások, amelyeket a halál sem tud elválasztani? Kiderül Ryan Murphy, a Blumhouse és Stephen King természetfeletti felnőtté válás történetéből, Donald Sutherland és Jaeden Martell főszereplésével.

Megjelenése: 2022. október 5.

Az utolsó rabszolgahajó

Az utolsó rabszolgahajó, talán nem meglepő, de az utolsó ismert hajóról szól, amely afrikaiakat csempészett Amerikába. Vajon ezen bűncselekmények milyen hatást gyakorolnak a ma Africatownban élő leszármazottakra. Ha egyszer a múltra fény derül, vajon vissza lehet-e szerezni a jövőt?

Megjelenés: 2022. október 21.

Nyugaton a helyzet változatlan

A Nyugaton a helyzet változatlan egy fiatal német katona lebilincselő történetét meséli el az I. világháború nyugati frontján. Paul és társai a saját bőrükön tapasztalják meg, hogyan változik a háború kezdeti eufóriája kétségbeeséssé és félelemmé, miközben a saját és társaik életéért küzdenek a lövészárkokban.

Megjelenés: 2022. október 28.

A figyelmetekbe ajánljuk