day shaft jamie foxx snoop dogg

Nappali műszak

6 augusztusi újdonság a Netflixen, amit nem érdemes kihagyni!

A Netflix augusztusban is rengeteg újdonságokkal vár majd minket. Szemezgettünk a felhozatalból, kiválasztva a legizgalmasabbnak ígérkező programokat: izgalmas dokumentumfilmek, horror, anime, és még egy legendás fantasy sorozat-adaptációja is a listán!


Teljes káosz: Woodstock ‘99

Pár évvel ezelőtt – kevés sikerrel – megpróbálták feltámasztani a legendás Woodstock fesztivált. Nem ez volt az első alkalom azonban, amikor megpróbáltak újra életet lehelni az ikonikus zenei eseményébe: 1999-ben például sikerült is újra összehozni, de a fesztivál akkora káoszba fulladt, hogy hosszú évekre elvette a kedvét bárkinek, hogy egyáltalán megpróbálja újra feléleszteni. Augusztus 3-án debüáló Teljes káosz: Woodstock '99-ből kiderül, hogy mi is mehetett ennyire félre, hogy végül Astroworld-szerű tragédiába sülyedt.

Sandman: Az álmok fejedelme

A Netflix nagy fába vágta a fejszéjét és sorozatra adaptálta Neil Gaiman legendás képregény-szériáját, a Sandmant. Hollywood már régóta kerülgeti a projektet, most végre megvalósult, ráadásul maga Gaiman áldásával és felügyeletével. Augusztus 5-én majd mind bevizsgálhatjuk, ugyanakkor az alapmű elképesztő elismertsége miatt nem lesz könnyű dolga, valljuk be. Fantasy rajongók előnyben!

Nappali műszak

A horror szerelmesei sem maradnak hoppon augusztusban a Netflixen, a streamingóriáson augusztus 12-én mutatják ugyanis azt a filmet, amiben Snoop Doggot láthatjuk majd vámpírokat aprítani. A Jamie Foxx és Dave Franco főszereplésével készült moziban hősünknek egy hónapja van, hogy összeszedjen elég pénzt gyereke iskoláztatására és fogszabályzójára, mestersége pedig a vámpírvadászat.

Az iskola éjszakai élete

Ázsiai horror jöhet? Na és epizódonként egy új horrorsztori Thaiföldről? Mert akkor augusztus 10-én a Netflix előtt a helyed! Az iskola éjszakai élete ugyanis felvonultatja a keleti ország néhány bejáratottabb horrorrendezőjét, hogy egyenként elmeséljenek egy szellemsztorit, ami ugyanott, ugyanabban az iskolában játszódik. Tökéletes belépőnek ígérkezik ez a sorozat, ha érdekelnek a thai szellemfilmek.

Tekken: Vérvonal

Természetesen augusztusban sem lesz szegényes a Netflix anime-kínálata, ráadásul a videójáték-rajongók sem panaszkodhatnak, augusztus 18-tól ugyanis debütál ugyanis a verekedős Tekken-széria alapján készült animált sorozat, ami sztori alapján valamikor az első és második játékévad után helyezhető el, vélhetően a Tekken 3 történetét vették alapul. Ha te is játszottál már a népszerű bunyós játékkal, akkor egyenesen kihagyhatatlan!

Running with the Devil: The Wild World of John McAfee

Ha azt hallod, hogy McAfee, valószínűleg a népszerű és elterjedt vírusírtóra gondolsz, viszont ha eddig semmit nem tudtál az alapítójáról, készülj fel a sokkra! Kevés annyira bizarr embert hordott hátán a Föld valaha, mint John McAfee-t, aki élete utolsó éveit egyébként szökésben töltötte, állítása szerint pedig egyszer szexuális kapcsolatot létesített egy bálnával. Szóval ha Tiger King-elvonásban szenvedsz, ez a film kielégítheti ezen éhségedet augusztus 24-én.

A figyelmetekbe ajánljuk