A Deadpool & Rozsomák film plakátja
Fotó: Shutterstock

A Deadpool & Rozsomák a nyár egyik legjobban várt filmje

5 film, amiért megéri mozijegyet váltani a nyáron

A nyárra sok szempontból lehet úgy hivatkozni, mint uborkaszezonra, de a filmek tekintetében ez a jelző biztosan nem állja meg a helyét. Eddig is rengeteg izgalmas és látványos alkotást láthattunk a mozikban, de az igazi dömping csak most jön. Mutatjuk azt az öt filmet a nyári kínálatból, amire biztosan megéri jegyet váltani.



Vigyél a holdra (Bemutató: július 11.)

A Scarlett Johansson és Channing Tatum főszereplésével készült film visszarepít bennünket a hidegháború időszakába, amikor az Amerikai Egyesült Államok és a Szovjetunió azon versengett, hogy kinek sikerült először embert küldenie a Holdra.

A történet szerint az amerikaiak nagyon várják, hogy egy űrhajós az égitestre lépjen, de hibát hibára halmoznak, ezért felveszik a Johansson által alakított PR-menedzsert, akinek nincs más feladata, mint hazudni, átverni és becsapni egy nemzetet.

Mindeközben természetesen a szerelem is felüti a fejét.

Deadpool & Rozsomák (Bemutató: július 25.)

A rajongók örömére a Marvel talán két legnépszerűbb karaktere végre egy filmben osztja a pofonokat és természetesen egymást. A Hugh Jackman és Ryan Reynoldsáltal alakított Rozsomák és Deadpool mellett olyan szereplők is feltűnnek a filmben, mint Jennifer Garner és A koronából ismert Emma Corrin.

A cselekményről egyelőre nem sok mindent lehet tudni, de az előzetes alapján kijelenthető, hogy fanyar, szarkasztikus poénokból és látványos akciójelenetekből nem lesz hiány.

Ajánljuk figyelmedbe! 4 film, ami hollywoodi házasságokat tett tönkre

Borderlands (Bemutató: augusztus 8.)

Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Kevin Hart – a szereplőgárda neveit elnézve a videójátékból készült film a nyár egyik nagy dobása lehet. Az idegen bolygón játszódó történet szerint ennek a nem mindennapi bandának kell megtalálnia egy vérengző gengszter eltűnt lányát, ami persze cseppet sem lesz könnyű feladat. Ráadásul a zsoldosoknak nemcsak az univerzum gonosztevőivel, de egymással is meg kell küzdeniük.

It Ends With Us - Velünk véget ér (Bemutató: augusztus 15.)

A romantikus drámák kedvelőinek sincs okuk szomorkodásra a nyári mozis felhozatalt látva. A műfajból az egyik legizgalmasabbnak a Blake Lively főszereplésével készült alkotás ígérkezik, ami eleinte egy tündérmesébe illő kapcsolat történetét meséli el. Csakhogy a Justin Baldoni által alakított férfiről hamar kiderül, hogy agresszív és nem riad vissza a fizikai erőszaktól sem; a szerelmesek közti kapcsolat pedig gyorsan rémálommá változik, amiből nem lehet kiszállni.

Ez is érdekelhet! Robert Downey Jr. Vasember helyett majdnem egészen más szerepet kapott a Marveltől

Alien: Romulus (Bemutató: augusztus 15.)

Ridley Scott producerként ismét a kezébe vette az irányítást az Alien-filmek háza táján, miközben a rendezői széket átadta Fede Alvareznek, akinek többek közt a Vaksötét filmet köszönhetjük. Sokan abban bíznak, hogy ez az Alien-film lesz az, ami végre visszatér a filmsorozat gyökereihez és méltó folytatása lesz az eredeti verziónak, amit sajnos az elmúlt években készült filmekről nem mondhattunk el.

A figyelmetekbe ajánljuk