Micimackó és Tigris
Fotó: Pinterest

Micimackó elvadul - sorozatgyilkos horrort csináltak a klasszikus gyerekmeséből

A legújabb feldolgozás szerint miután Róbert Gida elhagyja Micimackót és barátait, a banda saját állatias ösztöneire kezd támaszkodni, és a történések eldurvulnak.


Rhys Frake-Waterfield író-rendező Micimackóról készített csavaros horrorfilmet, melynek hátborzongató előzeteséből kiderül, hogy a medve állatias hajlamait mutatja majd meg − olvassuk az IndieWire-ön.

A Winnie the Pooh: Blood and Honey (Micimackó: vér és méz) középpontjában Micimackó és Malacka állnak, akiket Craig David Dowsett és Chris Cordell játszik. A filmben Róbert Gida (Nikolai Leon) felnő és elhagyja őket, így évekig élelem nélkül maradnak. A páros visszatér állatias ösztöneihez, és ölni kezd a fennmaradásért. Első áldozatuk nem más, mint Szamár.

Felbőszülnek, amikor újra meglátják Róbert Gidát, elszabadul az összes gyűlöletük, amit az évek során felhalmoztak, és tombolni kezdenek. Micimackó és Malacka ámokfutásra indulnak.

− magyarázta Frake-Waterfield rendező a Dread Central podcastjában.

A.A. Milne Micimackójának idén év elején jártak le a szerzői jogai, és vált ezáltal közkinccsé, azaz mostantól bárki adaptálhatja a saját kénye-kedve szerint. Nem meglepő, hogy a klasszikus karakterek brutális, horrorfilmes feldolgozása azóta vírusként terjed.

A szereposztásban a fent említett színészek mellett egyébként May Kellyt, Natasha Tosinit, Amber Doig-Thorne-t és Richard D. Myerst is láthatjuk majd.

A készülő horror az IMDb szerint egyike annak a hat Frake-Waterfield filmnek, melyek utómunkálatai jelenleg folynak. Az író-rendező korábbi B-kategóriás trash filmjei közé tartozik a Go Viral című rövidfilm, a Spider in the Attic (Pók a padláson), valamint producerként jegyzi a Curse of Jack Frost és a Easter Killing 2 című szezonális horrorfilmeket.

Frake-Waterfield utalt arra, hogy további Micimackó-filmeket is tervez, feltéve ha elég jövedelmező lesz az üzlet.

Remélhetőleg később még jobban felpörgethetjük a sztorit, őrültebbé és extrémebbé téve azt. Máris rengeteg csavaros és sötét gondolatom van arról, hogy min akarom keresztülvinni Micimackót és Malackát, és milyen forgatókönyvekbe akarom belekeverni őket.

− fejti ki Frake-Waterfield a podcastban.

A Winnie the Pooh: Blood and Honey című filmnek még nincs megjelenési dátuma, de elvileg online és DVD-n fog a nagyközönség elé kerülni.

A trailert azonban már most megnézhetitek:


A figyelmetekbe ajánljuk