rihanna és asap rocky 2023-as met gálán

Ezek voltak a 2023-as Met-gála legcsodásabb ruhakölteményei

A 2023-as Met-gála a néhai tervező, Karl Lagerfeld hihetetlen öröksége előtt tisztelgett, így nem meglepő, hogy az est számos A-listás résztvevője úgy döntött, hogy saját ruhakölteményével tiszteleg a legendás divattervező munkássága előtt.


Mindenki igyekezett megtalálni a legkülönlegesebb módját annak, hogy miképp tisztelegjenek Lagerfeld jellegzetes stílusa előtt – legyen szó akár a kollekcióiban visszatérő gyöngyök, masnik és tweedek használatáról, akár magáról Karl személyes stílusáról, amelyet elegáns nyakkendők, ropogós ingek, hatalmas gallérok és blézerek uraltak.

Ez is érdekelhet:Sarah Jessica Parker elmesélte ikonikus ruhájának történetét

nicole kidman met gala 2023

Getty Images

Nicole Kidman például abban a rózsaszín Chanel couture ruhában jelent meg, amelyet Lagerfeld tervezett neki még 2004-ben, amikor a Baz Luhrmann által rendezett Chanel No. 5 reklámfilmben szerepelt. A színésznő lépése pedig azt is bizonyítja, hogy a divat újrahasznosítását elegánsan is el lehet intézni.

Olivia Wilde met gala 2023

Getty Images

Olivia Wilde hegedű tematikájú Chloé-ruhája is elragadó volt, amit most Gabriela Hearst tervező értelmezett újra Lagerfeld még 1983-ban készített ruhakölteményéből.

Phoebe Bridgers met gala 2023

Getty Images

Phoebe Bridgers pedig egy elegáns Tory Burch estélyi ruhán keresztül mutatta meg a jellegzetes csontváz motívumot. A formát gyöngyökkel vonták körbe, ezzel is hangsúlyozva Lagerfeld jellegzetes stílusát.

rihanna asap rocky met gala 2023

Getty Images

Feltehetőleg az este legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Rihanna és A$AP Rocky felbukkant a vörös szőnyegen. Az énekesnő angyali Valentino ruhájával, valamint a hatalmas, virágos köpennyel a gála egyik legfenségesebb megjelenését tudhatta magáénak. A rapper pedig egy Gucci-szettben érkezett, fekete blézerrel, kilttel és farmerrel. Ha a Metnek lehetne királyi párja, akkor minden bizonnyal ők lennének azok.

Olvasd el ezt is! Kicsit sem örült Marilyn Monroe ruhatervezője, hogy Kim Kardashian felhúzta a ruháját

jenna ortega met gala 2023

Getty Images

Hollywood üdvöskéjének, Jenna Ortegának dekonstruált, magasan dekoltált Thom Browne ruhakölteményében egy vagány tweeddzseki, egy hosszú kabát, egy fűzős ruha és egy tütüs balerinaruha keveredett. A választás telitalálat volt, és a szemfülesek beleláthatnak egy kis Wednesday Addams inspirációt is.

kendall jenner, kim kardashian \u00e9s kylie jenner met gala 2023

A kihagyhatatlan Kardashian-Jenner trió ismét magasra tette a lécet. Kendall Jenner egy punk hatású Marc Jacobs ruhában tündökölt, míg Kim Kardashian egy lehengerlő Schiaparelliben hangsúlyozta ki formás idomait, Kylie Jenner pedig egy letisztult, mégis dögös Haider Ackermannban pózolt.

A figyelmetekbe ajánljuk