Harry és Meghan.
Getty Images

Harryék is megszólaltak Meghan múlt heti botránya kapcsán

Harryék gyakorlatilag minden héten szolgáltatnak valamilyen botrányt a nyilvánosság számára, most Meghan Spotify-os esete borzolta fel a kedélyeket, amire nemrégiben megérkezett a válasz is.


Meghan Markle a múlt hét folyamán azzal került a címlapokra, hogy a Spotify felbontotta a Sussex hercegével és hercegnéjével kötött szerződését. Ez anyagilag igencsak problémás dolognak számíthat, ugyanis a kontraktus értéke körülbelül 8 milliárd forintra tehető.

Az előző információból pedig logikusan adódik, hogy a streaming-óriás nem rendelt be új évadot Meghan Markle podcastjából, az Archetypes-ból sem.

Ez is érdekelhet: A korona folytatása feltárhatja Meghan és Harry kapcsolatának titkait is

A Spotify és az Archewell Audio kölcsönösen megegyeztek abban, hogy elválnak útjaik, és büszkék vagyunk a sorozatra, amelyet együtt készítettünk

– jelentette be a herceg és a hercegné a Spotify-jal közös közleményben.

A rajongókat alaposan meglepte a hír, mivel az Archetypes különböző adásaiban elhangzott beszélgetéseket rendszeresen szemlézték a világ legnagyobb online híroldalai, emellett Sussex hercegnéjének olyan hírességeket sikerült meghívnia a műsorába, mint Serena Williams, vagy Mariah Carey.

Az embereknek az igazi énemre kell számítaniuk ebben, és valószínűleg arra az énemre, amit soha nem ismerhettek meg. Egyszerűen csak izgatott vagyok, hogy önmagam lehetek (..)

– mondta a hercegné a podcast indulásakor.

Azt azonban egyelőre nem tudni, mi vezetett oda, hogy végül a két fél végül búcsút intsen egymásnak, egyes pletykák szerint a Spotify több tartalmat várt volna házaspártól, míg Harryéknek állítólag a contentek kizárólagosságával volt problémája.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk