Meghan Markle rámosolyog egy emberre.
Shutterstock

Meghan Markle szerint ez volt az egyik legfontosabb tanács, amit valaha kapott

Meghan Markle elárulta, hogy egy rejtélyes „inspiráló nő" adott neki néhány remek tanácsot, miután hozzáment Harry herceghez.


A királyi esküvőre 2018-ban került sor, azóta azonban Meghan és Harry eltávolodtak a királyi családtól, és két gyermekükkel, Archie Harrisonnal és Lilibet Dianával Kaliforniába költöztek. Ez azonban nem akadályozta meg őket abban, hogy támogassák azokat az ügyeket, amelyekben hisznek, és mindez a szóban forgó fontos tanácsnak köszönhető, amit kapott.

Archetypes nevű podcastjának legutóbbi epizódjában beszélgetve Sussex hercegnéje elmondta, hogy egy „nagyon befolyásos és inspiráló nő" azt mondta neki, hogy ne adja fel az „aktivizmusát", miután férjhez ment.

Markle podcastjának legújabb epizódjában Jameela Jamil és Shohreh Aghdashloo színésznőkkel, Ilana Glazer komikussal és rendezővel, valamint Lisa Tetrault történésszel készített interjút.

Ez is érdekelhet: Meghan Markle visszatérhet a filmezéshez

Markle a beszélgetés végén ezt mondta:

Az üzenetet egy nagyon-nagyon befolyásos és inspiráló nő osztotta meg, akinek a nevét a saját magánéletének védelme érdekében nem osztom meg veletek. De ezt mondta nekem: >> Tudom, hogy az életed változik, de kérlek, ne add fel az aktivizmusodat. Ne add fel, mert ez nagyon sokat jelent a nőknek és a lányoknak. <<

Amíg a királyi család rangidős tagja volt, Markle számos ügyet támogatott, és Sussexék továbbra is olyan jótékonysági szervezetek mellett állnak, mint a WellChild, Scotty's Little Soldiers, StreetGames, Surfers Against Sewage és The Wilderness Foundation UK.

Sussex herecegnéje augusztusban indította el podcastját, amelynek első vendége a legjobb barátnője, a tenisz ikon Serena Williams volt. Azóta számos nagynevű nővel készített interjút, köztük Mindy Kalinggel és Mariah Careyvel is.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk