meghan markle és a királynő

Meghan Markle ezzel az ajándékkal lopta be magát Erzsébet királynő szívébe

Meghan Markle valószínűleg rendkívül izgatott lehetett, amikor először vett részt a királyi karácsonyon. A találkozó azonban jól sült el, az akkor még leendő hercegné tündökölt a családi ünnepségen.


Meghan 2017-ben kapott meghívást, hogy Sandringhamben töltse a karácsonyt, egy hónappal azután, hogy bejelentették eljegyzését Harry herceggel. A hír akkoriban meglepetésként érte, ő volt az első királyi menyasszony, aki részt vett a királyi ünnepségeken. Korábban más partnerek, köztük Katalin is, csak akkor kaptak meghívást, amikor már házasok voltak. A királynő azonban úgy döntött, hogy kivételt tesz.

Ez is érdekelhet: Katalin és Vilmos ezért nem vacsorázhatnak együtt a gyerekeikkel karácsonykor

Bár Meghan bizonyára kicsit megijedt, hogy karácsonykor csatlakozik a királyi családhoz, sikerült megtalálnia a tökéletes ajándékot az uralkodónak . még úgyis, hogy van egy sajátos szabályuk, amit nem érdemes megszegni.

A királyi család minden évben összegyűlik karácsony este a Sandringham birtokon, Erzsébet királynő vidéki otthonában. A családtagok pedig leosonnak, hogy elhelyezzék ajándékaikat a piros szalon asztalain. Aztán pontban 18 órakor kezdődik az ünnepség. De mi a legfontosabb? Az ajándékoknak mindenképp viccesnek és olcsónak kell lenniük.

Richard Kay királyi szakértő szerint Harry egyszer a nagymamájának egy pár gumikesztyűt adott a mosogatáshoz – ez egy királynőnek valóban elég bizarr ajándékokat. Meghan ezt ugyanolyan rendkívüli dolognak találta, mint Diána az első királyi karácsonyán, amikor véletlenül pazar ajándékokat vásárolt az apósának. Soha többé nem követte el ezt a hibát.

De néhai anyósával ellentétben Meghan sokkal tájékozottabb volt. Az első karácsonyán zseniálisan játszott: vett egy éneklő hörcsögöt a királynőnek, akik imádta és a corgik is.

Olvasd el ezt is! Egész napos falatozás – ezt eszik karácsonykor a brit királyi családban

Ám most hat évvel később sok minden egészen más. A királyi család többi tagjával való folyamatos viszálykodás eredményeként Harry és Meghan várhatóan nem tölti az Egyesült Királyságban az ünnepeket.

A figyelmetekbe ajánljuk